Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
03-05-2024
IJzersterke seizoenstart Kawasaki, marktleider in Nederland!

Kawasaki start motorseizoen 2024 zeer succesvol. Al vanaf februari heeft Kawasaki de positie als marktleider ingenomen. Met een groei van maar liefst 33% en een marktsaandeel van 16,3%, leidt Kawasaki de verkooplijsten in de eerste 4 maanden van 2024! 

Met 1.270 registraties t/m 30 april 2024 heeft Kawasaki 318 motoren meer verkocht dan dezelfde periode vorig jaar. Nederlandse motorrijders erkennen de kwaliteit en betrouwbaarheid van Kawasaki en hebben een sterke voorkeur voor het groene merk met maar liefst 7 Kawasaki’s in de top 25 van bestverkochte motoren boven de 125cc !
 

Frank Zoontjes, Marketing Manager Kawasaki Benelux: “We hebben nog nooit zo’n goede seizoenstart gehad. Een zeer sterke model line-up, veel Kawasaki nieuws voor 2024, 4 jaar Garantie en Road Assistance, succesvolle Kawasaki Promo Tour en een ijzersterk 
dealernetwerk dragen hieraan bij! Een nadeel is dat de vraag naar sommige modellen zo groot is dat we waarschijnlijk vrij vroeg uitverkocht zullen zijn in 2024. Een groei van +33% is immers niet te voorspellen."

Je droom KAWASAKI nog niet gevonden?
De beste koop vind je op Motoroccasion.nl
#Kawasaki #Motoroccasion #motor #motoren

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Fire-burnout" betekent: Een spectaculaire variant van de burn out is het wegrijden in een plas brandende benzine. De sprinter of dragracer is hierbij bij het wegrijden in een vuurbal gehuld die door de wind wordt gedoofd als snelheid wordt gemaakt.
© 2000 - 2024 Motoroccasion