Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
21-05-2024
Z650RS tijdelijk in prijs verlaagd naar € 8.449,-

Op dit moment is Kawasaki marktleider motorfietsen in Nederland. Dit succes is mede behaald door de enorm populaire 650 modellen waaronder de Z650, Ninja 650, Versys 650, Vulcan S en de Z650RS. Om dit succes voort te zetten heeft Kawasaki besloten de prijs van de Z650RS te verlagen met € 700,- en dit model nóg aantrekkelijker te maken. De directe beschikbaarheid van deze toegankelijke modern classic is perfect getimed nu dat het mooie weer zijn intrede heeft gedaan.

Al sinds zijn introductie gooit de Z650RS hoge ogen met zijn prachtige retro design en volwassen rijeigenschappen. De koppelrijke paralleltwin past perfect bij het karakter van deze RS en is ook nog eens uitzonderlijk zuinig. Vanuit het zadel is het optimaal genieten door een hoogwaardig zadel, ontspannen stuurhouding en het uitzicht op twee analoge tellers.

De nieuwe prijs van de Z650RS bedraagt vanaf nu €8.449,-. Een A2 geschikte versie is ook leverbaar. Elke nieuwe Kawasaki is standaard voorzien van vier jaar fabrieksgarantie én Kawasaki Road Assistance. Zo weet je zeker dat je de komende jaren echt optimaal kunt genieten.

Ga voor meer informatie of om een dealer bij u in de buurt te vinden naar www.kawasaki.nl.
Je droom Z650RS nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

Deze motor is in termijnen leverbaar vanaf €155,- per maand via Motorleasen.nl of NUMotorrijden.nlBron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Record run" betekent: Levensgevaarlijk spel voor gemotoriseerde waaghalzen in de hoogtijdagen van de cafť-racers in het Engeland van de jaren vijftig. Hierbij moest een bepaald traject worden afgelegd binnen de speelduur van een singeltje op de jukebox. Wie niet binnen de tijd van gemiddeld tweeŽneenhalve minuut terug was had de record run verloren.
© 2000 - 2024 Motoroccasion