Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
06-09-2021
Kawasaki Vulcan S 2022 vanaf oktober leverbaarKawasaki heeft met de Vulcan S een eigen plek verworven in het hededendaagse cruisersegment. Het veelzijdige merk heeft voor  het aankomende seizoen dit succesvolle model in 3 nieuwe kleuren leverbaar.

De Vulcan S heeft een getuned 649cc parallel-twin motorblok en heeft daardoor meer koppel in het lage en middenste toerengebied. De controle over deze motor is mede te danken aan het lage gewicht en het slanke buizenframe.
Zoals op de afbeeldingen is te zien heeft de Vulcan S een eigen karakter en wordt dat benadrukt door onderdelen als de langgerekte brandstoftank, de karakteristieke koplamp en het robuuste design.

Prettig bij deze motor is ook de lage zithoogte en het verstelbare rem- en koppelingshendel. Wanneer je het comfort nog verder wil vergroten kun je kieze uit een aantal unieke Ergo-Fit accessoires. Door middel van Reduced Reach of Extended Reach zadels en sturen is het mogelijk om de perfecte ergonomie te creëren.

Lang wachten op de 2022 Vulcan S is niet nodig. Vanaf oktober staat hij namelijk al bij de Kawasaki dealer in de volgende nieuwe kleuren:

•    Metallic Flat Spark Black
•    Candy Crimson Red 
•    Metallic Matte Graphene Steel Gray/Metallic Matte Graphite Gray

Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

Je droom #VulcanS nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl.Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: TRIUMPH in 1990 - In 1989 heeft John Bloor alle nieuwe productielijnen aangekocht voor Triumph en start twee kilometer van het oude gebouw af een nieuwe fabriek. De financiering hiervan, geschat tussen de 40 tot 80 miljoen pond komen rechtstreeks uit de middelen van John Bloor zelf, zonder tussenkomst van een bank. Bloor start direct met het opzetten van een dealernetwerk. Triumph lives again. Op de Cologne Motor Cycle Show worden zes nieuwe modellen ge´ntroduceerd. Voortbewogen door drie- en viercilinder DOHC motorblokken met veel vermogen en koppel en allen vloeistofgekoeld; de Trident 750 en 900, de Trophy 900 en 1200 en de Daytona 750 en 1000. 2.390 machines worden dat jaar verkocht waarvan 974 in Engeland.
© 2000 - 2021 Motoroccasion