Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
08-07-2024
Aprilia Tuareg, Queen of Africa; documentaire staat onlineHerbeleef alle spanning van deze historische overwinning, van de zorgen aan de vooravond van de race tot de pure vreugde van het aankomen bij het legendarische “LAC ROSE” in DAKAR.


Afgelopen januari ging Aprilia Tuareg de geschiedenis in met een van de meest epische prestaties van de afgelopen jaren tijdens de grote Afrikaanse rallyraids: bij zijn woestijndebuut domineerde de Italiaanse tweecilinder, gereden door Jacopo Cerutti, de Africa Eco Race 2024 - een ongelooflijke rit, waarbij Jacopo en zijn Tuareg aan de leiding blijven op de ruim 6.000 kilometer van deze legendarische route van Europa naar Dakar, Senegal, die zowel Marokko als Mauritanië doorkruist.

Van deze historische prestatie is een verbluffende documentaire gemaakt door Piaggio Studios in samenwerking met Punctum Image: APRILIA TUAREG QUEEN OF AFRICA, die op 8 juni in première ging tijdens het enorme Aprilia All Stars-feest, is nu voor iedereen online beschikbaar op APRILIA. COM en op het officiële YouTube-kanaal van Aprilia.
De video toont een wereld van emoties in slechts 20 minuten aan beeldmateriaal, met de meest verbazingwekkende beelden van de race en interviews met de sterren: rijders Jacopo Cerutti en Francesco Montanari en de broers Vittoriano en Gianfranco Guareschi van GCorse, de operationele tak van Aprilia Racing in het veld van wedstrijdrijden.
 

Het was een uitdagende en zeer veeleisende productie, waarbij het team en de crew de hoofdrolspelers veertien dagen lang nauwlettend in de gaten hielden: van de voorbereidingen aan de vooravond van de start van de race tot de festiviteiten aan de oevers van het beroemde Lac Rose (“roze meer”). ”) in Dakar. De documentaire gaat diep in op de gevoelens, verwachtingen, uitdagingen en angsten die zowel de coureurs als het team ervaren tijdens een even intrigerende als onvoorspelbare race. Een ongekend, diep menselijk kijkje achter de schermen van een unieke uitdaging, zowel voor mensen als voor voertuigen.

Ook bij Francesco Montanari liepen de emoties hoog op: als absolute beginner bereikte hij de Dakar-finishlijn met twee etappepodiums, en bleef hij voortdurend aan de top van het specialiteitsklassement staan, om uiteindelijk een geweldige finish mee naar huis te nemen met een achtste plaats. plaats.


De prachtige beelden die tijdens de twaalf dagen in de Afrikaanse woestijn zijn vastgelegd, onthullen ook het diepe respect dat bestaat tussen rivalen en het sterke gemeenschapsgevoel dat zich ontwikkelt tussen alle deelnemers aan de rally.


Kijk de documentaire: Aprilia.com of via Youtube.  Je droom Aprilia nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl.
#Aprilia #Tuareg #Motoroccasion #Bestekoop #motorBron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Heli-coil" betekent: Hardstalen schroefdraadvoering waarmee een dolgedraaide schroefdraad kan worden hersteld. Alvorens de helicoil aan te brengen wordt de oude schroefdraad opgeboord en voorgetapt op de buitenmaat van de voering. Bij wedstrijdmotorfietsen die regelmatig uit elkaar worden gehaald, worden standaard heli-coils gemonteerd om tijdens het vaak haastige sleutelen niet opgehouden te worden door een dolle schroefdraad.
© 2000 - 2024 Motoroccasion