Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
14-10-2024
Nieuwe kleuropties voor Suzuki V-Strom 800 en V-Strom 800DE

De populaire adventure bikes van Suzuki, de V-Strom 800 en V-Strom 800DE, komen voor modeljaar 2025 beschikbaar met nieuwe kleuren en accenten. Bovendien voldoen beide modellen met de 776cc paralleltwin nu aan de Euro5+ emissienorm. Met diverse aantrekkelijke accessoirepakketten is verdere personalisatie mogelijk. De prijzen van de Suzuki V-Strom 800 en V-Strom 800DE blijven ongewijzigd.


De nieuwe kleuren voor de Suzuki V-Strom 800 zijn:

  • Metallic Oort Gray met zwarte letters en kleine rode accenten
  • Candy Daring Red


De nieuwe kleuren voor de Suzuki V-Strom 800DE zijn:

  • Champion Yellow, nu in combinatie met blauwe spaakwielen
  • Pearl Tech White, nu met rode details en blauwe spaakwielen
  • Glass Sparkle Black, nu volledig zwart met kleine rode details en zwarte spaakwielen

Voor de Suzuki V-Strom 800 en V-Strom 800DE zijn er ook aantrekkelijke accessoirepakketen beschikbaar in de vorm van het Adventure Pack, Black Rhino Pack en Touring Pack. Deze pakketten bieden accessoires zoals handkappen, een middenbok, zwarte aluminium zij-koffers, handvatverwarming, valbeugels en LED-mistlampen. Meer informatie over de inhoud van de afzonderlijke pakketten is te vinden op https://www.suzuki.nl/motoren/.

De Suzuki V-Strom 800 modeljaar 2025 is vanaf eind 2024 beschikbaar bij de Suzuki dealers. De vernieuwde V-Strom 800DE is leverbaar vanaf begin 2025. Beide modellen worden standaard geleverd inclusief zes jaar fabrieksgarantie en zes jaar pechhulp. De prijzen van de V-Strom 800 beginnen bij € 11.999,- en de V-Strom 800DE is er vanaf € 12.699,-.

Je droom SUZUKI nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

#VStrom #Yamaha #motoren #motor #motoroccasion











Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Ballonband" betekent: Ouderwetse benaming voor met lucht gevulde band. Aanvankelijk waren de banden van motorfietsen en au­to’s gemaakt van massief rubber. Het gebruik van lucht als afve­rend medium in de rubberen binnenband luidde een tijdperk van sterk toegenomen comfort in. Ballonband is ook de be­naming voor een band met een groot volume, een geringe druk en elastische zijwanden, zoals in de late jaren twintig toegepast. En later in de jaren tachtig op de achterband van de V-Max( VMX1200) van Yamaha.
© 2000 - 2024 Motoroccasion