Nieuwsbrief:

CFMOTO  650 GT - 2022

Garantie: Ja
0 Km
NEBULA BLACK
cfmoto - 650-gt
cfmoto - 650-gt
cfmoto - 650-gt
cfmoto - 650-gt
cfmoto - 650-gt
cfmoto - 650-gt
cfmoto - 650-gt
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2022
Fabrieksgarantie: 60 maanden

Geniet van glooiende heuvels, kronkelende kustwegen of gewoon van een ritje met je vrienden. De 650GT wordt aangedreven door een 650cc parallel twin en is voorzien van een nieuw kleuren-TFT-scherm. Het Continental ABS-remsysteem, het grote verstelbare sport-touring scherm en de standaard zijkoffers maken het plaatje af. De 650GT is de ultieme grand tourer en dat tegen een scherpe CFMOTO prijs.

De 650GT deelt zijn 650cc parallel twin motorblok met de NK- en MT-modellen en levert een vermogen van 61 pk. De vermogenscurve van de motor is evenwichtig: soepel genoeg voor de beginnende rijder voor dagelijks woon-werkverkeer en volop vermogen wanneer dat nodig is. Niet alleen de doorgedreven technische ontwikkeling bracht deze 650GT naar dit niveau. Ook de eigenzinninge lijnen van KISKA, het Duitse ontwerpbureau dat ook voor KTM werkt, geven de 650GT een onmiskenbare look.

Het stuur is gemonteerd op risers en zorgt samen met de van rubber voorziene voetsteunen voor extra rijcomfort en een ontspannen zithouding.

Standaard is de 650GT uitgerust met:

- KYB veerelementen voor en achter -
- Bosch injectie - Continental ABS
- Verstelbaar windscherm
- Metzeler Z8
- Led verlichting rondom
- J.Juan remmen voor en achter
- 2 x USB aansluiting
- 12V aansluiting
- Wave remschijven
- Automatisch omschakelen stand/daglicht
- Twee rijmodi
- TFT dashboard
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motor City Amsterdam
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Single knocker" betekent: Engelse uitdrukking om een motorfiets aan te duiden waarvan het viertaktmotorblok twee bovenliggende nokkenassen heeft. Een gangbare uitdrukking is ook d o h c ,doublé overhead camshaft (nokkenas). Een single knocker is een motorfiets met één bovenliggende nokkenas.
© 2000 - 2024 Motoroccasion