Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
21-08-2024
Nieuwe kleuren voor GSX-8S



Perfecte balans tussen comfort en prestatie
Voor modeljaar 2025 krijgt de Suzuki GSX-8S een update van zijn kleurengamma, waardoor zijn moderne ontwerp nog beter tot zijn recht komt. Uitgerust met een krachtige 776cc paralleltwin, biedt de GSX-8S een perfecte balans tussen comfort en prestaties. Met een 5-inch kleuren-TFT-display, een up & down quickshifter en het uitgebreide Suzuki Intelligent Ride System-elektronicapakket, is de GSX-8S technisch verfijnd en klaar voor elke uitdaging. De 270°-krukasconfiguratie van de paralleltwin zorgt voor een soepele, koppelrijke rijervaring die doet denken aan een V-twin. Het strakke, agressieve design benadrukt niet alleen de technische kwaliteit, maar ook de sportieve uitstraling van de GSX-8S. Bovendien is er een variant beschikbaar voor A2-rijbewijshouders, zodat iedereen kan genieten van zijn indrukwekkende vermogen en dynamische rijgedrag.

Update kleurengamma
Voor modeljaar 2025 wordt het kleurengamma van de Suzuki GSX-8S uitgebreid met drie nieuwe kleuren:

- Metallic Mat Black No.2 (4UX)
- Glass Sparkle Black met Pearl Cosmic Blue (CLB)
- Metallic Mat Black No.2 met Metallic Mat Sword Silver (CL9)

Kleuropties
De kleur Metallic Mat Black No.2 (4UX), wordt gecombineerd met een rood subframe en rode velgen. De kleur Glass Sparkle Black met Pearl Cosmic Blue (CLB) bestaat uit een glanzend zwarte basis met de herkenbare blauwe tint van Pearl Cosmic Blue. Daarnaast wordt de kleur Metallic Mat Black No.2 met Metallic Mat Sword Silver (CL9) geïntroduceerd, een combinatie van mat zwart met zilveren accenten, geïnspireerd door de GSX-8R.

Prijzen
Medio september is de GSX-8S in de nieuwe kleurstellingen te zien bij de Suzuki dealer en is per direct te bestellen en leverbaar vanaf 9.999 euro. De GSX-8S wordt standaard geleverd met 6 jaar garantie.
 





Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Valbeugel" betekent: Rondgebogen, zijwaarts uitstekende buis in de vorm van een beugel die voor en achter op de motorfiets kan worden gemonteerd. Bij een valpartij komen de valbeugels het eerst aan de grond en beperken zo de schade aan de motorfiets en aan de benen van de motorrijder.
© 2000 - 2024 Motoroccasion