Nieuwsbrief:

YAMAHA  YZF R6 - 2008

Garantie: Ja
32000 Km
BLAUW
yamaha - yzf-r6
yamaha - yzf-r6
yamaha - yzf-r6
yamaha - yzf-r6
yamaha - yzf-r6
yamaha - yzf-r6
yamaha - yzf-r6
yamaha - yzf-r6
yamaha - yzf-r6
yamaha - yzf-r6
yamaha - yzf-r6
yamaha - yzf-r6
yamaha - yzf-r6
yamaha - yzf-r6
yamaha - yzf-r6
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Schade: schadevrij

166KG – 123PK
In de prachtige blauw wit gouden kleurstelling
Gemonteerd zit een 19RCS Brembo rempomp voor extra remkracht
Net zijn onderhoudsbeurt gehad met nieuwe oliën.

De Yamaha YZF-R6 uit 2008 was een opmerkelijke sportmotorfiets die indruk maakte met zijn uitstekende prestaties en wendbaarheid. Aangedreven door een krachtige 599 cc viertaktmotor met vloeistofkoeling, bood de R6 een perfecte balans tussen vermogen en wendbaarheid. Het Deltabox aluminium frame zorgde voor een responsieve en nauwkeurige handling, terwijl het agressieve ontwerp de sportieve aard van de motorfiets benadrukte.

Met geavanceerde technologieën, waaronder Yamaha's YCC-I en een digitaal instrumentenpaneel, bood de R6 een moderne rijervaring. Het geavanceerde remsysteem met radiaal gemonteerde remklauwen en het lichtgewicht titanium uitlaatsysteem waren indicatoren van Yamaha's streven naar prestaties en innovatie.

De Yamaha R6 uit 2008 werd gewaardeerd door enthousiaste rijders voor zijn vermogen om zowel op het circuit als op de openbare weg te schitteren. Het model bleef een favoriet vanwege zijn compromisloze sportieve karakter en opwindende rijervaring.

= Bedrijfsinformatie =

Garanties?
Persoonlijke service?
Dezelfde dag wegrijden?
Whatsapp account voor vragen 0645449090, ook 's avonds?
Vele positieve ervaringen van klanten door heel Nederland?

Sinds de oprichting van Cama Motoren in 1995 is ons mooie bedrijf uitgegroeid tot een allround motorzaak waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Naast in -en verkoop van gebruikte motoren en (nieuwe) scooters, bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud van alle merken en soorten motorfietsen en scooters.

Bent u op zoek naar een motorfiets, scooter, heeft u advies nodig aangaande uw gemotoriseerde tweewieler of wilt u een onderhoudsbeurt inplannen? Kom dan naar Cama Motoren in Maassluis!




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Cama Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: DUCATI in 1999 - Ducati gooit daarbij ook de bedrijfsstrategie om en gaat van een productiegericht bedrijf om naar een entertainment leverend bedrijf. Men levert nu een motorrijervaring, opgebouwd rondom de eigen technisch hoogstaande producten waarbij ook gebruik wordt gemaakt van de (race)historie, accessoires en toebehoren. Ook word er een lijn met kleding en merchandise opgezet. Het eerste World Ducati Weekend onderstreept de nieuw ingeslagen weg van de Ducati Community en brengt in Misano 10,000 Ducatisten van over de gehele wereld bij elkaar. Het uitluiden van het oude millenium doet Ducati door op 24 maart 1999 naar de beurs te gaan met de Ducati Motor Holding bij de New York en Milan Stock Exchanges.
© 2000 - 2024 Motoroccasion