Nieuwsbrief:

YAMAHA  R7 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
MIDNIGHT BLACK
yamaha - r7
yamaha - r7
yamaha - r7
yamaha - r7
yamaha - r7
yamaha - r7
yamaha - r7
yamaha - r7
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

Het levendige 689 cc CP2-motorblok met A&S-koppeling levert een koppelrijke acceleratie voor een opwindende en lonende rijervaring op het circuit en op de weg. Afgewerkt in een nieuwe generatie Icon Blue-kleur en -graphics, heeft het supersmalle aerodynamische kuipwerk een stoer 'twin-eye'-uiterlijk met een krachtige centrale LED-koplamp. De scherpe achterkant en de brandstoftank met diepe uitsparingen dragen het DNA van de R-serie, terwijl de remmen en wielophanging van de R7 met hun hoge specificaties zorgen voor optimale controle in bochten en bij het remmen.

Het frontale oppervlak van de R7 is het kleinste van de modellen uit de R-serie en levert het hoogste niveau van aerodynamische efficiëntie op, terwijl het clip-on-stuur, de verstelset voor pedalen en een zadel met bump stop zorgen voor een aanpasbare en sportieve rijpositie. Deze buitengewone Supersport van de volgende generatie maakt de R-World een realiteit voor motorrijders zoals jij die op zoek zijn naar spanning, of je nu op het circuit of op de weg rijdt.



De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.

Voordelig en goed verzekeren? kijk op www.motoportveldhoven.nl
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
MotoPort Veldhoven
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Kannibaliseren" betekent: De onderdelen van een min of meer volledige motorfiets gebruiken om een andere motorfiets te completeren of het aan het rijden te houden.
© 2000 - 2024 Motoroccasion