Nieuwsbrief:

YAMAHA  R3 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
YAMAHA BLACK
yamaha - r3
yamaha - r3
yamaha - r3
yamaha - r3
yamaha - r3
yamaha - r3
yamaha - r3
yamaha - r3
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2023

Het slanke en sportieve kuipwerk van de R3 heeft een centrale luchtinlaat die is ontleend aan de iconische en racewinnende Yamaha M1 MotoGP® machine. Het compromisloze, mooie uiterlijk, de aerodynamische racekuip en de agressieve dubbele LED-koplampen onderstrepen het pure DNA van de R-serie waardoor het de meest gewilde 300 cc van de weg of het circuit is.

Hoogwaardige upside-down Ø 37 mm KYB-voorvork zorgt voor een precieze ophanging en feedback, en door de combinatie van een laaggeplaatste brandstoftank en een laag stuur heeft de R3 een ergonomische zitpositie met veel comfort en messcherpe beheersbaarheid. Je bent nu klaar om de R/World binnen te gaan.

* De prijs van de motor is een ALL-IN prijs dus inclusief €400,- rijklaar maken, €59.05 kentekenleges en 5 jaar fabrieksgarantie.
*Proefrijden meestal mogelijk, bel 0162-427617 voor een afspraak.
* van Meel Motoren is makkelijk bereikbaar en direct aan de snelweg A59 gelegen. Wij zijn Yamaha exclusief dealer maar u kunt natuurlijk voor nagenoeg elk merk bij ons terecht voor u aanschaf, inruil of uw onderhoud. Uw motor is in onze professionele werkplaats in goede handen en zoekt u een nieuwe outfit is de slagingskans groot in onze REV`IT super XL STORE. Kortom genoeg redenen om onze showroom eens te bezoeken en kennis te maken met ons enthousiaste Team, al is het alleen maar voor lekkere koffie !




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Van Meel Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: ACE MOTORCYCLES in 1922 - De ACE was een populaire motor voor competitierijders in hill climbs en endurance races. In september van het jaar 1922 vestigde "Cannonball" Baker een nieuw transcontinentaal snelheidsrecord door met een duur van 6 dagen, 22 uur en zes minuten een afstand van 5365 km (Los Angeles-New York) af te leggen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion