Nieuwsbrief:

YAMAHA  MT 09 ABS - 2018

Garantie: Nee
32169 Km
NIGHT FLUO
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2018
Garantie: Afl pakket meerprijs

Deze prachtige Yamaha MT-09 is voorzien van mooie accessoires. Zo beschikt de motor over een flyscreen, verstelbare hendels, aluminium kentekenplaathouder, LED knipperlichten en tankpads aan de zijkant.
Originele Night Fluo kleurstelling en natuurlijk standaard voorzien van ABS, Traction Control, Quick-Shifter en rijmodussen.

De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.

Voordelig en goed verzekeren? kijk op www.motoportveldhoven.nl




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
MotoPort Veldhoven
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: KAWASAKI in 2000 - Het gifkanon, de ZX-12 R (1200 cc) wordt uitgebracht. Het vlaggeschip van de supersport Ninja serie. Het vloeistofgekoelde 16-kleps DOHC vier-in-lijn PK pakhuis laat menig motorfiets ver achter. Of zoals een Motoroccasion teamlid en net eigenaar van een ZX 12 R, eens zei:” Ik heb moeite met invoegen bovenaan de invoegstrook op de snelweg.” Hij reed toen 180 km/h in de tweede versnelling.
© 2000 - 2024 Motoroccasion