Nieuwsbrief:

YAMAHA  MT 07 ABS - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
MIDNIGHT CYAN
yamaha - mt-07-abs
yamaha - mt-07-abs
yamaha - mt-07-abs
yamaha - mt-07-abs
yamaha - mt-07-abs
yamaha - mt-07-abs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

Actie: Gratis Quick Shifter Kit bij een Yamaha MT-07 en MT-07 35kW!

De nieuwste MT-07 heeft een 5-inch TFT-instrumentenpaneel met schakelbare schermstijlen en smartphone-connectiviteit. En met het tot grijnzen aanzettende koppel van zijn CP2-motorblok en zijn brullende uitlaatgeluid belooft deze machine een verslavend niveau van sensatie.

Qua stijl is de MT-07 een echte headturner. Het opvallende kuipwerk is voorzien van dubbele, vleugelvormige luchtinlaten en compacte LED-verlichting. Dit alles zorgt voor een gedurfde en futuristische look met hetzelfde DNA als alle andere Yamaha Hyper Naked-modellen. En met de natuurlijke ergonomie, toegankelijke zithoogte en flexibele zithouding is dit de ultieme motorfiets voor dagelijks gebruik!

Leverbaar in: Midnight Cyan, Icon Blue en Tech Black

Te koop bij Yamaha dealer Motorstore Uithoorn.
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Bloop" betekent: De in 1964 geďntroduceerde Suzuki B 100 P kreeg al snelde bijnaam Bloop omdat het cijfer Y in de type-aanduiding als een ‘l ’ werd gelezen. De B 100 P was een van de eerste succesvolle modellen van dit Japanse merk. Het betrof een eencilinder tweetakt met een cilinderinhoud van 120CC. De Bloop bleef tot 1970 in produktie en werd opgevolgd door de B120 die praktisch dezelfde motor had.
© 2000 - 2024 Motoroccasion