Nieuwsbrief:

YAMAHA  FZ 8 ABS - 2014

Garantie: Ja
51750 Km
WIT
yamaha - fz-8-abs
yamaha - fz-8-abs
yamaha - fz-8-abs
yamaha - fz-8-abs
yamaha - fz-8-abs
yamaha - fz-8-abs
yamaha - fz-8-abs
yamaha - fz-8-abs
yamaha - fz-8-abs
yamaha - fz-8-abs
yamaha - fz-8-abs
yamaha - fz-8-abs
yamaha - fz-8-abs
yamaha - fz-8-abs
yamaha - fz-8-abs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Schade: schadevrij

Nieuwe kettingset
Voorvorkkeeringen zijn vervangen
Achterremblokken zijn vervangen
Nederlands geleverde motorfiets

Ontketen het plezier van puur rijden met de Yamaha FZ8 uit 2014. Deze motorfiets is niet zomaar een vervoermiddel; het is een belofte van opwinding en prestaties. Met zijn krachtige viercilinder motor, gestroomlijnd ontwerp en indrukwekkende wendbaarheid, is de FZ8 de belichaming van een onvergetelijke rijervaring.

Stap op en voel de kracht van 779 cc onder je, terwijl je moeiteloos door stadsstraten glijdt of de kronkelende wegen van het platteland domineert. Het gestroomlijnde silhouet van de FZ8 straalt een tijdloze sportiviteit uit, terwijl het ergonomisch ontworpen zadel en de intuïtieve bediening zorgen voor ultiem rijcomfort.

De Yamaha FZ8 is niet alleen een motorfiets; het is een uitnodiging om de vrijheid van de weg te ervaren met compromisloze stijl. Of je nu een doorgewinterde rijder bent die op zoek is naar prestaties of een nieuwkomer die het plezier van motorrijden ontdekt, de FZ8 staat klaar om je te laten genieten van elke bocht, elk rechte stuk en elke rit. Maak een statement op de weg en omarm de opwinding van de Yamaha FZ8.

= Bedrijfsinformatie =

Garanties?
Persoonlijke service?
Dezelfde dag wegrijden?
Whatsapp account voor vragen 0645449090, ook 's avonds?
Vele positieve ervaringen van klanten door heel Nederland?

Sinds de oprichting van Cama Motoren in 1995 is ons mooie bedrijf uitgegroeid tot een allround motorzaak waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Naast in -en verkoop van gebruikte motoren en (nieuwe) scooters, bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud van alle merken en soorten motorfietsen en scooters.

Bent u op zoek naar een motorfiets, scooter, heeft u advies nodig aangaande uw gemotoriseerde tweewieler of wilt u een onderhoudsbeurt inplannen? Kom dan naar Cama Motoren in Maassluis!
Opties en Accessoires:
ABS




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Cama Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Bacon-slicers" betekent: Letterlijk speksnijders. Een in Engeland vervaar­digd accessoire voor café-racers. Het ging om aluminium koelschijven, die om de randen van de ingevlochten voorremtrommel werden bevestigd om de rem meer rijwindkoeling te verschaffen. Om windwerveling te bevorderen, of om gewicht te besparen, of gewoon ter verfraaiing werden gaten van ver­schillende grootte in de schijven aangebracht. Zo deden de schijven, zeker roterend, denken aan het instrumentarium van een slager waarmee een onsje ontbijtspek wordt gesneden.
© 2000 - 2024 Motoroccasion