Nieuwsbrief:

SUZUKI  RGV 250 - 1991

Garantie: Ja
18504 Km
ZWART
suzuki - rgv-250
suzuki - rgv-250
suzuki - rgv-250
suzuki - rgv-250
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 1991

Deze RGV250 is geheel gereviseerd en verkeert in top conditie! De motor is voorzien van nieuwe zuigers/veren, powervalves, krukas, lagers, keringen, uitlaten set, demper set is perfect afgesteld en loop als een kogel! Alleen als je de meerwaarde begrijp is dit de motor voor jou.

Hoegee Suzuki Center is dé Suzuki exclusief dealer van Nederland. In onze showroom zijn alle nieuwe Suzuki modellen te zien en beschikbaar voor een proefrit. Daarnaast hebben wij een ruime voorraad occasions, zowel van Suzuki als andere merken. U kunt bij ons ook terecht voor kleding, accessoires en onderhoud van uw motorfiets Tevens beschik onze moderne werkplaats over een testbank waar wij u motor kunnen controleren en afstellen. Als Yoshimura importeur leveren wij alle producten voor uw motor, Van een slip-on demper tot hoogwaardige tuning bent u bij ons op het juiste adres.

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Afferden, de koffie staat klaar!

Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0487-514552 of u kunt een email sturen naar info@hoegeesuzukicenter.nl

www.hoegeesuzukicenter.nl
facebook.com/ Hoegee Suzuki Center




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Hoegee Suzuki Center
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: VICTORY in 2009 - In 2009 bied Victory een 10th Anniversary Victory Vision aan. Met een Antares Red and Black kleurstelling die refereert aan hun eerste motorfiets, de V92C, is de limited edition Vision voorzien van een achteruitversnelling en een keur aan luxe touring voorzieningen zoals verwarmde handgrepen en zadels. Slechts 100 werden er van gemaakt die allemaal binnen zeven minuten werden verkocht in een online aankoopoorlog. Victory komt ook met het aanbieden van verschillende modellen in Low-versies, met zithoogtes en bediening die beter geschikt zijn voor kleinere rijders waaronder de vrouwelijke klanten. Het bedrijf viert haar titel als de producenten van The New American Motorcycle in 2009 met het produceren van de 50.000ste motorfiets.
© 2000 - 2024 Motoroccasion