Nieuwsbrief:

ROYAL ENFIELD  HIMALAYAN - 2021

Garantie: Ja
25139 Km
PINE GREEN
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
DOOR ONS NIIEUW GELEVERD EN ONDERHOUDEN, NETTE ROYAL ENFIELD HIMALAYAN VOOR 4190 EURO MET 12 MAANDEN GARANTIE.

ABS REMSYSTEEM.
HANDKAPPEN.
HANDVAT VERWARMING.
VALBEUGELSET.
12V AANSLUITNIG.
OFF ROYAL ENFIELD DEALER.

De originele Himalayan uit 2016 was een primeur in een nog onbekend segment, en was een zeer veelzijdige en toegankelijke motorfiets. In de loop van de jaren hebben we, samen met de feedback van onze rijdersgemeenschap, de Himalayan consequent geëvolueerd in ontwerp en functionaliteit, en altijd gestreefd naar het verbeteren van de algehele ervaring voor de rijder. Dit heeft veel weerklank gevonden bij grote aantallen avontuurlijke enthousiastelingen over de hele wereld, die nu kunnen kiezen uit opwindende nieuwe varianten. Aangezien het merk Himalayan blijft groeien en evolueren, zijn we ervan overtuigd dat we de avontuurlijke toerwereld over de hele wereld verder zullen bedienen.
  • MVM Motoren is off Suzuki dealer - Royal Enfield dealer - MotoMorini dealer - Het Suzuki V-Strom center voor Nederland en het adres voor U gebruikte motor met een keuze uit 150 motoren met garantie tot wel 24 maanden.

    Tevens zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland met wel een keuze uit 45 motoren . Zie MOTORVERHUUR.NL





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
MVM Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: APRILIA in 1974 - In het jaar dat Ivano Beggio volledig directeur werd van Aprilia, in 1974, werd ook de eerste echte motocross machine geboren, gebaseerd op een experimentele basis van Maurizio Sgarzani, een coureur in de junior klasse. De eerste tekenen waren voorspoedig en bemoedigden de Aprilia technici om voortbordurend op dit concept de RC 125 te introduceren tijdens de Milan Motor Show.
© 2000 - 2024 Motoroccasion