Nieuwsbrief:

MOTO GUZZI  V85 TT - 2021

€ 13.250,- € 13.799,-
Garantie: Ja
100 Km
N.v.t.
moto-guzzi - v85-tt
moto-guzzi - v85-tt
moto-guzzi - v85-tt
moto-guzzi - v85-tt
moto-guzzi - v85-tt
moto-guzzi - v85-tt
moto-guzzi - v85-tt
moto-guzzi - v85-tt
moto-guzzi - v85-tt
moto-guzzi - v85-tt
moto-guzzi - v85-tt
moto-guzzi - v85-tt
moto-guzzi - v85-tt
moto-guzzi - v85-tt
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
DE MOTORFIETS VAN DE EEUW

Met de V85 TT CENTENARIO vieren we een 100 jaar oude droom. Een verlangen naar avontuur en vrijheid dat in de loop der jaren duizenden harten en motoren sneller heeft doen kloppen, en dat vandaag terugkeert met de kleuren en details van de iconische "Achtcilinder".
Een model dat onmiddellijk opvalt dankzij het voorspatbord en, de zijpanelen die matgroen zijn, de matgrijze tank en het comfortabele bruine zadel. Een esthetiek die verder is verfraaid met een gouden versie van de adelaar uit Mandello en de 100-jarig jubileumsticker op het voorspatbord. Dit is ongetwijfeld het ultieme model voor wie elke dag weer wil genieten van de motorfiets van de eeuw.

DEZE DEMO M AG WEG VOOR EEN AANBIEDINGSPRIJS!!!!!

DEZE MOTOR IS OOK TE HUUR!!!!

https://www.motoguzzi.com/nl_NL/models/v85-tt/v85-tt-centenario-850-v-twin-4s-2021/

 • HMIMOTO IS DE MOTO GUZZI/ DUCATI/ BENELLI/ APRILIA/ VOXAN SPECIALIST !

  HMI ITALIAANSE MOTOREN AL MEER DAN 25 JAAR GEPASSIONEERDE PROFFESIONALS!
  In de sfeervolle boerderij van HMI Italiaanse Motoren aan de Dorpsstraat 280 te Kiel-Windeweer/Hoogezand, op 25 km van Assen en Groningen, is een grote en bijzonder ingerichte showroom met Italiaanse motoren van nieuw tot klassiek en een professionele werkplaats met grote onderdelenvoorraad voor alle onderhoud aan uw motor.
  HMI is ook BENELLI DEALER. Dit legendarische merk zet motoren op de markt met een ongelooflijk scherpe prijs/kwaliteitsverhouding.

  HMI Italiaanse Motoren is zeker een bezoekje waard. Koffie staat klaar.Kijk op onze website: www.HMIMOTO.nl voor nog veel meer moois!

  prijzen en modellen onder voorbehoud.


Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
HMI Italiaanse Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "AMC" betekent: Afkorting van Associated Motor Cycles Ltd. Onder in­vloed van de economische depressie van de jaren dertig nam in 1934 het Britse Matchless het Britse motormerk AJS over. Sa­men met Sunbeam werd in 1937 AMC als industriegroep voor motorfietsfabrikanten opgericht. Korte tijd daarna werden andere motormerken overgenomen als Francis Barnett, James, Norton en in 1953 zelfs het Amerikaanse motormerk Indian, dat in dat jaar failliet ging. De motormerken die onder de paraplu van AMC bleven uitkomen leidden vanaf het einde van de jaren zestig een zieltogend bestaan tot de ondergang van de Engelse motorfietsindustrie en daarmee van AMC rond 1975 een onafwendbaar feit was geworden.
© 2000 - 2021 Motoroccasion