Nieuwsbrief:

MOTO GUZZI  V 85 TT TRAVEL - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Grigio
moto-guzzi - v-85-tt-travel
moto-guzzi - v-85-tt-travel
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

Prijs
€ 15.399,-- Rijklaar, inclusief BTW en BPM
Financiering ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Bouwjaar

NIEUW
Kilometerstand
0km
kleur
Grigio ( mat grijs )
Motor
850cc V2-cilinder
Transmissie
Schakel
Opties/specificaties

De nieuwe V85TT  e5 wordt geleverd met nieuwe type spaakwielen en tubeless banden.


De Motor Guzzi V85 TT Travel valt op door haar speciale kleur en leveries en natuurlijk vanwege de zeer rijke standaard uitrusting!!

De Travel is namelijk standaard voorzien van:
- Hogere en beter beschermde touring windscherm
- URABN zijkofferset
- verwamde handvatten
- Moto Guzzi MIA ( multimediaplatform )

Daarbij zij nu de middenbok en bandenspanningssensoren toegevoegd.

Eenvoudige vormen, handelbaarheid en rijcomfort zijn de elementen waarmee de V85 TT zich onderscheidt, waarbij zijn design en stijl de taal spreken van vrije geesten die kilometers asfalt achter zich willen laten.
De V85 TT voegt klassieke stijldetails uit de offroad-wereld op een natuurlijke manier samen met geavanceerde hightech, zoals het digitale dashboard en de led-verlichting voor en achter. In de dagrijverlichting van de koplamp is duidelijk het silhouet van de beroemde Moto Guzzi-adelaar herkenbaar.
Een kuip heeft de V85 TT niet, maar het touring windscherm en handbeschermers maken hem tot een echte allseason-motorfiets, die altijd klaar staat voor het avontuur wanneer je daar zin in hebt.

Natuurlijk kan de Travel nog completer uitgevoerd worden met:  Topkoffer, Motorbeschermbeugel, LED mistlampen etc... Informeer naar de mogelijkheden.

Tevens in 35KW uitvoering leverbaar!

De MOTO GUZZI wordt bij ons afgeleverd inclusief: Afleverbeurt, volle tank, te naamstellen, 24 maanden garantie, 24 maanden ROAD-ASSITANCE ( europa ) en de 1500km beurt voor €60,-- exclusief materiaal.


  • Voor een bezichtiging bel TEL: 030-6622646 om teleurstellingen te voorkomen.

    Een bezichtingsafspraak is geen reservering. Mocht de twee-wieler eerder verkocht worden dan zullen we u hiervan op de hoogte stellen.

    Proefritten mogelijk bij droog weer en de intentie tot aankoop.

    Pels Motoren is een RDW erkend bedrijf en volwaardig BOVAG-lid. Wij zijn dealer van diverse merken en hebben een compleet ingerichte werkplaats waarin wij het reparatie en onderhoud doen van alle merken Motoren, Motorscooters en scooters. Bij ons gekocht of niet wij staan graag voor u klaar.

    Al onze gebruikte motorvoertuigen worden voor de VASTE PRIJS!! standaard geleverd inclusief de 12 maanden wettelijke product garantie en 12 maanden BOVAG-garantie, tenzij anders aangegeven, tevens krijgen de motorvoertuigen een algehele controle / onderhoudsbeurt volgens schema.

    Voor meer informatie belt u 030-6622646

    Met vriendelijke groet,

    Pels Motoren
    Gessel 1
    3454MZ De Meern Utrecht

    Officieel motordealer van: Aprilia, MotoGuzzi en Benelli

    www.pelsmotoren.nl

    De Meern, ligt centraal gelegen tegen UTRECHT aan bij de kruising van de A12 en A2. Op 20 minuten rijden van AMSTERDAM , 30/40 minuten rijden van DEN HAAG en ROTTERDAM.


Opties en Accessoires:
35 KW mogelijk, Aangepaste bestickering, ABS, ASR, Cruisecontrol, Gear indicator, handkappen, Handvatverwarming, instelbare rij-modi, Kofferset, LED dagrij verlichting, LED knipperlichten kort, Middenbok, USB lader, Verhoogde ruit, Zijstandaard




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Pels Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "IJzer" betekent: Belegen benaming voor motorfiets.
© 2000 - 2024 Motoroccasion