Nieuwsbrief:

MOTO GUZZI  V 85 TT - 2024

€ 14.399,- € 15.399,-
Garantie: Ja
0 Km
Grigio tambora
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Tijdens onze Italiaanse weken extra korting op onze voorraad modellen.

Een nieuwe Moto Guzzi V85 TT van € 15399,00 nu voor: € 14399,00
Incl. 2 jaar fabrieksgarantie

Zolang de voorraad strekt.

De 90° dwarsgeplaatste V luchtgekoelde E5+ tweecilinder met titanium inlaatkleppen en variabele timing zorgt voor een snelle respons, ongeacht de snelheid. Het elektronicapakket maakt optimaal gebruik van het 6-assige IMU, ABS in bochten, Traction Control en vier rijmodi om optimaal te profiteren van alle omstandigheden. Kies uit Weg, Sport, Regen en het onmisbare Off-road waarmee je de tractiecontrole kunt aanpassen.
Met een hoogte van 830 mm zorgt het taps toelopende zadel ervoor dat je je voeten gemakkelijk op de grond kunt laten rusten en een dynamische maar comfortabele zithouding kunt aannemen. Een verlaagd drooggewicht van 209 kg draagt ook bij aan een perfecte controle over de motorfiets, zowel op de weg als off-road. Verdere hulp komt in de vorm van spaakvelgen met tubeless enduro-banden, vering met 170 mm veerweg en een bodemvrijheid van 210 mm vanaf de motor.

Wij zijn officieel dealer van CFMoto, Kymco, Moto Guzzi, Aprilia, Piaggio en Vespa.

Ook zijn wij zijn al jaren één van de grootste leveranciers van scooters, bromfietsen en motorscooters in de regio rond Eindhoven. Naast een enorm assortiment scooters, motorscooters, bromfietsen en snorfietsen kun je bij ons terecht voor alles wat hiermee te maken heeft: sloten, helmen, onderdelen enaccessoires.

Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Van Den Burg Eindhoven
Bisschop Bekkerslaan 8
5628 RA Eindhoven





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Van den Burg Eindhoven
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Nacht van Assen" betekent: Nacht voorafgaande aan de TT in Assen. Traditioneel een nacht waarin Assen in bezit wordt genomen door grote groepen feestende motorrijders die massaal het spektakel van de races luister bijzetten. In deze kermisachtige sfeer ontstaan onder invloed van drank soms schermutselingen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion