Nieuwsbrief:

MOTO GUZZI  V 65 LARIO - 1985

Garantie: Ja
47151 Km
Rood
moto-guzzi - v-65-lario
moto-guzzi - v-65-lario
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Mooie V65 Lario met gemodificeerde originele 4 kleps cilinderkoppen en 34mm PHF carburateurs met rechte spruitstukken en K&N filters. de motor is nog in een zo goed als originele staat.
  • HMIMOTO IS DE MOTO GUZZI/ DUCATI/ BENELLI/ APRILIA/ VOXAN SPECIALIST !

    HMI ITALIAANSE MOTOREN AL MEER DAN 25 JAAR GEPASSIONEERDE PROFFESIONALS!
    In de sfeervolle boerderij van HMI Italiaanse Motoren aan de Dorpsstraat 280 te Kiel-Windeweer/Hoogezand, op 25 km van Assen en Groningen, is een grote en bijzonder ingerichte showroom met Italiaanse motoren van nieuw tot klassiek en een professionele werkplaats met grote onderdelenvoorraad voor alle onderhoud aan uw motor.

    HMI Italiaanse Motoren is zeker een bezoekje waard. Koffie staat klaar.Kijk op onze website: www.HMIMOTO.nl voor nog veel meer moois!

    prijzen en modellen onder voorbehoud.






Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
HMI Italiaanse Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 2006 - Harley-Davidson onthult plannen voor een geheel nieuwe museum in Milwaukee. In 2006 komt men met de FLHX Street Glide, een motorfiets ontworpen door Willie G. Davidson naar zijn persoonlijke faforiete motor in de touring lijn. De eerste van de 6-versnellingsbak worden beschikbaar gesteld op de 2006 modellen Dyna motorfietsen. Ook is er de toetreding tot de familie Dyna van de FXDB / I Street Bob. Harley-Davidson benoemt Beijing Feng Huo Lun (FHL) als de eerste erkende Harley-Davidson dealer op het vasteland van China.
© 2000 - 2024 Motoroccasion