Nieuwsbrief:

HONDA  VISION - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
MATTE SUIT BLUE
honda - vision
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

Wanneer je snel van de ene naar de andere kant van de stad moet reizen dan is deze stijlvolle, betaalbare scooter jouw beste keuze. Hij neemt niet gewoon deel aan het stadsverkeer. Hij snijdt er doorheen. De ontspannen, comfortabele rijpositie biedt je een uitstekend zicht op wat zich afspeelt rondom jou.

Nieuw! Met 60 maanden fabrieksgarantie. Te koop bij Honda dealer Goedhart Motoren in Bodegraven.

Vraag naar de beschikbaarheid en levertijd bij onze verkoopafdeling.

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

Goedhart Motoren is de grootste motorzaak van de Benelux met het meest uitgebreide aanbod nieuwe en gebruikte motoren. Naast het aanbod motoren is er volop ruimte voor inspiratie voor een nieuwe motoroutfit en motoraccessoires.

Goedhart Motoren is officieel motor-dealer van Aprilia, Ducati, Husqvarna, Honda, Kawasaki, Bimota, KTM, Moto-Guzzi, Suzuki, Triumph, Yamaha, CF Moto, Vespa en Piaggio.




Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Goedhart Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: DUCATI in 1935 - Op de eerste juni 1935 werd de hoeksteen gelegd van de fabriek in Borgo Panigale. Dit nieuwe complex was een modern en ambitieus project en zo ontworpen dat het dienst moest gaan doen als het industriële en technologische middelpunt van Bologna. Gedurende deze periode wist de Ducati industrie zich over de landsgrenzen verder uit te breiden en opende kantoren in London, Paris, New York, Sydney en Caracas om zo een directere service en after-sales te kunnen bieden aan de klanten.
© 2000 - 2024 Motoroccasion