Nieuwsbrief:

HONDA  NT 1100 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
CANDY RED
honda - nt-1100
honda - nt-1100
honda - nt-1100
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

De gloednieuwe 2024 Honda NT1100 maakte zijn entree in 2022, met het krachtige hart van de CRF1100L Africa Twin als fundament. De NT1100 bouwt voort op dit robuuste platform en levert een tourer-ervaring met comfortabele, wendbare en plezierige prestaties.

De combinatie van een lage zadelhoogte, scherpe stuurgeometrie en hoogwaardige ophanging resulteert in een sportief pakket. Het in hoogte en hoek instelbare windscherm en de winddeflectoren boven- en onderaan waarborgen aerodynamische efficiëntie en uitstekende windbescherming, vooral op hoge snelheden.

Standaarduitrusting omvat slanke zijkoffers, cruisecontrol en verwarmde handvatten, waardoor de NT1100 perfect is uitgerust voor lange afstanden.

Rijhulpmiddelen zijn geoptimaliseerd met drie standaard rijmodi, twee aanpasbare USER-opties, tractiecontrole (Honda Selectable Torque Control of HSTC) en wheelie controle. De radiaal gemonteerde vierzuigerremklauwen aan de voorzijde bieden indrukwekkende remkracht, terwijl de 120/70-17 en 180/55-17 voor- en achterbanden zorgen voor uitstekende grip.

Het premium 6,5-inch TFT-display met touchscreen voegt een geavanceerd element toe aan het rijcomfort en beschikt over Apple CarPlay® en Android Auto®-connectiviteit voor een naadloze integratie met slimme apparaten. De 2024 Honda NT1100 belichaamt de perfecte combinatie van technologie, prestaties en comfort voor de moderne tourer.

Leverbaar in: Red, Blue en Grey
Meerprijs DCT €1.200,-

Te Koop bij Motorstore Uithoorn.
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Kelk" betekent: Trechter op de luchtinlaat van de carburateur. Het doel van de kelk is de snelheid van de ingezogen lucht in de carbura­teur te vergroten om een betere menging met de benzine te krijgen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion