Nieuwsbrief:

HONDA  CMX 1100 REBEL - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
IRIDIUM GREY ME
honda - cmx-1100-rebel
honda - cmx-1100-rebel
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

De 2024 Honda CMX1100 Rebel lijkt een indrukwekkende aanvulling op de Rebel-lijn te zijn, met enkele opvallende kenmerken en specificaties:

1.Motor: De 1.084 cc parallel twin motor belooft serieuze kracht en een vol uitlaatgeluid uit de dempers, waardoor het zowel een krachtige als sonore rijervaring biedt.

2.Elektronica: Het elektronicapakket van de grote Rebel omvat functies zoals Honda Selectable Torque Control, Wheelie Control, Cruise Control en drie rijmodi via het Throttle By Wire-systeem. Deze functies dragen bij aan zowel de veiligheid als de aanpasbaarheid van de rijervaring.

3.Ophanging en Remmen: Kwaliteitsonderdelen zoals de 43 mm cartridge-style voorvork, 'piggyback' schokdemper achter en de radiaal gemonteerde vierzuigerremklauw vooraan suggereren geavanceerde ophanging en remprestaties voor een betere controle en rijcomfort.

4.Verlichting en Display: Het gebruik van LED-verlichting en een LCD-display voegt een modern tintje toe aan de motorfiets, terwijl de Dual Clutch Transmission (DCT) als een optionele functie extra keuzemogelijkheden biedt aan de rijder.

De combinatie van klassiek bobber-ontwerp met moderne technologie?n en hoogwaardige componenten lijkt de CMX1100 Rebel te positioneren als een veelbelovende keuze voor rijders die zowel opwinding als ontspanning zoeken. Het is een interessante evolutie in de Honda Rebel-lijn.

Ook leverbaar in Glint Wave Blue Metallic

Meerprijs DCT ? 1200

Te Koop bij Motorstore Uithoorn.
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Hydra Glide" betekent: Naam die de Harley-Davidson-fabriek in 1949 gaf aan het 1200CC v-twin kopklepmodel dat voor het eerst een hydraulische telescoopvork kreeg aangemeten. Vóór die tijd bracht de fabriek motorfietsen uit met een schommelarmvork of springer. Het feit dat Harley-Davidson in dat jaar overging op een moderne voorvork verklaart de naam Hydra Glide.
© 2000 - 2024 Motoroccasion