Nieuwsbrief:

HARLEY-DAVIDSON  SPORTSTER XLH 883 - 2008

Garantie: Ja
43500 Km
ZILVER/ZWART
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Ervaar de Iconische Kracht en Stijl van de Harley-Davidson Sportster XL2 883 2008

Stap in de wereld van pure vrijheid en avontuur met de Harley-Davidson Sportster XL2 883 2008. Deze legendarische motorfiets combineert klassieke stijl met robuuste prestaties, en biedt een rijervaring die zowel opwindend als authentiek is.

Betrouwbare Prestaties
De Sportster XL2 883 is uitgerust met een krachtige 883cc Evolution V-twin motor die een soepele en responsieve rijervaring biedt. Deze motorfiets levert het kenmerkende Harley-Davidson koppel en geluid, wat elke rit een onvergetelijke belevenis maakt. Of je nu door de stad rijdt of de open weg op gaat, de XL2 883 biedt altijd een betrouwbare en opwindende rit.

Tijdloos Ontwerp
Met zijn iconische styling en klassieke lijnen trekt de Sportster XL2 883 overal de aandacht. Het minimalistische ontwerp, de 'peanut' benzinetank en de chromen accenten zorgen voor een motorfiets die zowel retro als modern oogt. De diepe glans van de lak en de opvallende details maken deze motorfiets een ware blikvanger, ongeacht waar je rijdt.

Rijcomfort
De Sportster XL2 883 2008 is ontworpen met het comfort van de rijder in gedachten. De lage zithoogte en het ergonomische stuur zorgen voor een ontspannen rijhouding, terwijl de goed afgestelde vering zorgt voor een soepele rit, zelfs op ruigere wegen. Deze motorfiets biedt zowel beginners als ervaren rijders een comfortabele en plezierige rijervaring.

Veelzijdigheid
De Sportster XL2 883 is de perfecte keuze voor rijders die op zoek zijn naar veelzijdigheid. Of je nu korte ritten door de stad maakt of langere tochten op de snelweg, deze motorfiets biedt de perfecte balans tussen wendbaarheid en stabiliteit. Het lage zwaartepunt maakt manoeuvreren eenvoudig, terwijl de krachtige motor genoeg vermogen biedt voor lange ritten.

Authentieke Harley-Davidson Ervaring
Met de Sportster XL2 883 2008 krijg je de volledige Harley-Davidson ervaring. Deze motorfiets is niet alleen een vervoermiddel, maar een symbool van vrijheid en avontuur. Elke rit wordt een avontuur en elke bestemming een ervaring, terwijl je geniet van de ongeëvenaarde kwaliteit en het erfgoed van Harley-Davidson.

Kom en Ervaar de Sportster XL2 883 2008
Mis deze kans niet om eigenaar te worden van een echte klassieker. De Harley-Davidson Sportster XL2 883 2008 biedt alles wat je zoekt in een motorfiets: kracht, stijl, comfort en die onmiskenbare Harley-Davidson identiteit. Bezoek ons vandaag nog en ontdek zelf de legendarische prestaties en tijdloze charme van de Sportster XL2 883. Maak je klaar voor onvergetelijke ritten en een leven vol avontuur met deze iconische motorfiets!
  • _____________________________________________
    Deze motor wordt u aangeboden door Joppen Motoren.
    Wij zijn al sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. Mocht u interesse hebben in het inruilen van uw motor neem dan eens contact met ons op via 040 206 2033, wij ruilen alle merken en type motoren in.

    Bij zowel inkoop als inruil bieden wij een eerlijke prijs voor uw motor en zorgen voor directe betaling en vanzelfsprekend ook voor de vrijwaring van uw kenteken!

    Mocht de aanschafprijs of het bij te betalen bedrag (net) te hoog zijn voor uw budget? Wij vinden het niet meer dan normaal om het u mogelijk te maken om het totaalbedrag of restbedrag in termijnen te betalen.

    De beste ervaring krijgt u, zoals u zelf wel zal weten door middel van een proefrit. Bel ons vooraf even op en wij zorgen ervoor dat u, op een voor u gewenst tijdstip, de betreffende motor kunt uitproberen.

    Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn en ben als één van de eerste op de hoogte van onze recentste en belangrijkste informatie. Ook onze website is altijd up-to-date met de laatste voorraad motoren, nieuwsberichten, evenementen en acties: www.joppen.nl.

    Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of stuur ons uw gegevens zodat wij met u contact op kunnen nemen. Wij vertellen u alles wat wij weten over de motorfiets zodat u weet wat u koopt.

    Meer foto's kunt u vinden op onze website www.joppen.nl als ook extra informatie omtrent garantie en afleverbeurt en bijbehorende kosten.

    Joppen Motoren
    Strijperdijk 3D
    5595XM Leende
    T. 0402062033
    E. info@joppen.nl
     





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Joppen Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Voetschakeling" betekent: Alle hedendaagse motorfietsen worden met de voet geschakeld. Dat is wel eens anders geweest. Bij de eerste motorfietsen werden de versnellingen met de hand bediend. Harley-Davidson bleef het langst handschakeling gebruiken.
© 2000 - 2024 Motoroccasion