Nieuwsbrief:

FANTIC  XEF 250 - 2023

Garantie: Nee
0 Km
Wit Rood
fantic - xef-250
fantic - xef-250
fantic - xef-250
fantic - xef-250
fantic - xef-250
fantic - xef-250
fantic - xef-250
fantic - xef-250
fantic - xef-250
fantic - xef-250
fantic - xef-250
fantic - xef-250
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Fantic XEF 250 
- Nieuw
- 2023
- BTW motor.
- Rijklaar op kenteken.

FANTIC XEF 250 – Een motor die iedereen verbaasd heeft sinds zijn debuut en die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het succes van het zegevierende Italiaanse nationale team tijdens de Six Days of Enduro 2021. De Fantic XEF 250 4-takt is extreem competitief en betrouwbaar. Het is inderdaad snel en terecht een van de hoofdrolspelers van de E1-klasse geworden.

Motor – XEF250 heeft een absoluut onderscheidende oplossing op de markt dankzij de omgekeerde cilinderkop voor een directe, korte en efficiënte frontale inlaatleiding. Deze compacte motorlay-out, gecombineerd met een cilinder die naar achteren helt ten opzichte van de verticaal, centraliseert de massa’s maximaal, wat zorgt voor extreme wendbaarheid en indrukwekkend rijgedrag. De aluminium Arrow-uitlaat zorgt voor een geweldig koppel en lineariteit van levering gecombineerd met explosiviteit bij hoge toerentallen.


  • U kunt contact opnemen door te bellen naar het nummer, te mailen naar info@robbemotoren.nl of een bericht te sturen via Whatsapp naar 06-30188051.

    Robbemotoren heeft altijd 40 Crossmotoren opvoorraad!
    XXL Showroom met Crossmotoren en Crosskleding.
     






Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Robbe Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Potje" betekent: Rudimentaire helm in de vorm van een halve bol met leren flappen over de oren. Naar de overeenkomst met een pot of een omgekeerde ronde schaal. In het Engels spreekt men van een pudding basin helmet, oftewel een op een puddingschaal gelijkende helm. De Engelse firma Cromwell is de bekendste fabrikant van het potje. Het potje werd aanvankelijk vervaardigd van plaatstaal, later van kunststof. Voordat de jethelm en de integraalhelm hun intrede deden waren het potje en het lederen vliegenierskapje de enige hoofddeksels voor motorrijders.
© 2000 - 2024 Motoroccasion