Nieuwsbrief:

DUCATI  PANIGALE V4 - 2020

Garantie: Ja
863 Km
ROOD
ducati - panigale-v4
ducati - panigale-v4
ducati - panigale-v4
ducati - panigale-v4
ducati - panigale-v4
ducati - panigale-v4
ducati - panigale-v4
ducati - panigale-v4
ducati - panigale-v4
ducati - panigale-v4
ducati - panigale-v4
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Transmissie: Handgeschakeld
Schade: schadevrij
Garantie: Ducati Approved

Om de 25ste verjaardag van de legendarische 916 te vieren, werd de Panigale V4 25° Anniversario 916 geboren in een gelimiteerde en genummerde versie van 500 stuks. Dit is nummer 270/500.

De 25° Anniversario 916 is gebouwd op de mechanica van de Panigale V4 S. Deze is geüpgraded met race-inhoud van de Panigale V4 R zoals het Front Frame, ontworpen volgens Ducati Corse specificaties, de droge koppeling en nog meer baanspecifieke elektronica, zoals Ducati Quick Shift EVO 2, geoptimaliseerd voor agressief schakelen, en 'voorspellende' Ducati Traction Control EVO 2.

Het uiterlijk van de motor combineert een kleurenschema dat de Ducati 996 SBK (winnaar van het wereldkampioenschap Superbike 1999) als voorbeeld heeft, met gesmede magnesium Marchesini Racing wielen, een titanium goedgekeurde Akrapovi? uitlaat en een lange lijst van carbon fiber en billet aluminium onderdelen.

Een verzamelaarsmotor gewijd aan alle Ducatistas die de geest van de legendarische 916 kunnen herbeleven tijdens het rijden met deze versie. Om zelfs de meest veeleisende verzamelaars tevreden te stellen, wordt de motor geleverd met een echtheidscertificaat, waarop de motor, het frame en de motornummers staan vermeld.

Deze in nieuwstaat verkerende motor heeft slechts 863kilometers gereden en komt met alle originele delen. De motor wordt geleverd met het benodigd onderhoud en 12 maanden Ducati Approved garantie.

= Bedrijfsinformatie =

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ducati Zaltbommel
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Chief" betekent: 1200CC zijklep v-twin motorfiets van het merk Indian, die vanaf de introductie in de herfst van 1921 immens populair is geweest onder de gemotoriseerde politie in de Verenigde Staten, met name in New York City. De Chief is een grote uitvoering van het sinds 19x2 bestaande model, de Indian Scout. Tot 1936 had aartsrivaal Harley-Davidson geen model dat zich qua snelheid kon meten met de Chief, maar met de komst van het type EL , een1000cc v-twin kopklepmotorfiets, bekend geworden onder de naam Knucklehead, revancheerde Harley-Davidson zich in dat jaar. De Chief onderging diverse gedaanteverwisselingen en deze robuuste en snelle motorfiets werd gemaakt tot de fabriek, gevestigd in Springfield, Massachussets, in 1953 ten onder ging. De laatste partij Chiefs werd geleverd aan de New Yorkse politie.
© 2000 - 2024 Motoroccasion