Nieuwsbrief:

DUCATI  MULTISTRADA V4 S SPORT - 2022

Garantie: Ja
15247 Km
ROOD - WIT
ducati - multistrada-v4-s-sport
ducati - multistrada-v4-s-sport
ducati - multistrada-v4-s-sport
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Transmissie: Handgeschakeld
Garantie: EVER RED fabrieksgarantie

De Multistrada is voorzien van het V4 Granturismo 1158 cc motorblok (klepspeling controle elke 60.000 km). De V4 S is standaard voorzien van de Elektronische semi-actieve Marzocchi Ducati Skyhook-ophanging (DSS) met het automatische nivellering optie. Maar ook de radar technologie is aanwezig met Adaptieve Cruise Control (ACC). De Sport full heeft ook de Sport Livery en de Akrapovi? gehomologeerde sport demper en carbon voorspatbord. Motor is van eerste eigenaar en door Zaltbommel nieuw geleverd. Het aankoop bedrag is inclusief BTW (zakelijk is de btw te verrekenen)

= Bedrijfsinformatie =

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ducati Zaltbommel
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Knijpen" betekent: Bij een geknepen motorfiets is het motorvermogen doelbewust verlaagd, bijvoorbeeld door het monteren van sproeiers met een kleine doorgang, of een uitlaat die overmatig is gedempt. Ook kan een zogenaamde electronische toerenbegrenzer in de ontsteking zijn ingebouwd, zodat het motorblok niet overmatig belast kan worden.
© 2000 - 2024 Motoroccasion