Nieuwsbrief:

CAN-AM  SPYDER F3 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
MONOLITH SATIN
can-am - spyder-f3
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

ONTDEK DE NIEUWE SPYDER F3 LIMITED
Luxe Gecombineerd met Comfort

Stap in een wereld van ongeëvenaarde luxe met de Spyder F3 Limited. Geniet van een zorgvuldig vervaardigd interieur, verfijnde afwerking en eersteklas comfort. Het verstelbare bestuurderszadel en de verwijderbare ruggensteun bieden een aanpasbare rijpositie, zodat elke rit perfect afgestemd is op jouw behoeften.

PRESTATIES
Met krachtige prestaties onder de motorkap biedt de Spyder F3 Limited een indrukwekkende rit. De geavanceerde technologieën en innovatieve motorconfiguraties zorgen voor een soepele en krachtige acceleratie. Of je nu op kronkelende wegen rijdt of op de snelweg, de Spyder F3 Limited levert een opwindende rijervaring.

can-am apple carplay
VERBONDEN MET DE TOEKOMST
De Spyder F3 Limited is uitgerust met het nieuwste touchscreen van 10,25 inch, dat geïntegreerde connectiviteit en entertainment naar je vingertoppen brengt. Met BRP Connect en Apple CarPlay heb je toegang tot navigatie, muziek en communicatie, allemaal op één intuïtief scherm. Blijf verbonden en geniet van elke kilometer.

STIJLVOL ONTWERP MET NIEUWE KENMERKEN
Het oogstrelende ontwerp van de Spyder F3 Limited wordt nog versterkt door nieuwe kenmerken en kleuropties. De gestroomlijnde carrosserie en de kenmerkende LED-koplampen geven de Spyder F3 Limited een opvallende uitstraling die de aandacht trekt, waar je ook gaat.

Vind jouw perfecte balans tussen technologie en avontuur met de Spyder F3 Limited

Met 24 maanden fabrieksgarantie. Te bezichtigen en uit voorraad leverbaar bij Motorcity Amsterdam.

( BEL ALTIJD EERST VOOR BESCHIKBAARHEID)

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

MOTORcity Amsterdam is de motordealer voor Amsterdam en omstreken. In onze grote showroom in Amsterdam tref je alleen de beste merken. Zowel nieuwe motoren als tweedehands motoren. Bij motor-dealer MOTORcity vinden wij klantcontact belangrijk en leveren graag maatwerk. Of u binnen komt voor een nieuwe motor, of graag uw motoronderhoud wilt laten uitvoeren.

Zakelijk motorrijden, wist u dat zakelijk motorrijden erg interessant kan zijn? Je kan namelijk veel fiscale voordelen trekken aan een zakelijk aanschaf. Zo kunt u onder andere:
- BTW voordeel genieten
- KIA toepassen, zorgt voor een versnelde afschrijving van 28%
- Overige afschrijvingen genieten
- Rente over een financiering boeken als kosten
-Tanken op kosten van uw onderneming
- Onderhoud laten afschrijven via uw onderneming
Vooraf is het wel verstandig om dit met uw boekhouder/accountant te bespreken.


MOTORcity Amsterdam heeft motorrijden in hart en nieren en onze kennis en ervaring delen wij graag met u. Ons team bestaat dan ook uit exclusief motorrijders.

Naast alle nieuwe motoren heeft MOTORcity Amsterdam ook altijd meer dan 300 nieuwe en gebruikte motoren op voorraad.

MOTORcity Amsterdam is officieel dealer van: Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Royal Enfield, CF Moto en Can-Am




Deze motor is geschikt voor B rijbewijs. (Indien behaald voor 19 januari 2013)
Motor City Amsterdam
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: DUCATI in 1993 - In 1993 werd de Argentijnse ontwerper Miguel Galluzzi zwetend wakker met het idee van de Monster. En voor de ogen van de vele enthousiastelingen ontstond een echte Ducati naked bike. De motorfiets was gestript totdat enkel de essentiële delen nog intact waren. Het vertegenwoordigde een unieke interpretatie van motorplezier en de introductie van een nieuw type motorfiets, de 'naked-bike'.
© 2000 - 2024 Motoroccasion