Nieuwsbrief:

BENELLI  TNT 125 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Grey
benelli - tnt-125
benelli - tnt-125
benelli - tnt-125
benelli - tnt-125
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Speels en compact. Perfect voor het drukke stadsleven
De Tornado Naked T 125 is gewijd aan puur plezier en met passie ontworpen voor de nieuwe generaties. Deze onconventionele mini-bike is dankzij het compacte formaat uiterst geschikt om mee te nemen op vakantie in of achter een camper en om door de kleinste gaatjes van het drukke stadsverkeer te navigeren.

Deze compacte maar robuuste Benelli tovert gegarandeerd een lach op je gezicht. Zijn styling is sportief, met strakke lijnen en een opvallend uitlaatsysteem. Een kleine motor met een grootse wegligging waardoor jij zorgeloos onderweg bent en je volledig kan richten op het maken van plezier. Dat is de kracht van de Tornado Naked T 125!

*Let op! De getoonde afbeeldingen zijn een combinatie van het huidige model en de voorgaande kleurstellingen.

Een kleine motor met een groot hart

De 125cc metende, semi-luchtgekoelde ééncilinder met SOHC ontwerp (4 kleppen) levert dankzij de efficiente EFI-mapping in combinatie met een 28 mm gasklephuis een directe gasresponse en een speels levendig karakter op.

Ondanks de ééncilinderopbouw is het blok voorzien van twee bougies (twin spark) waardoor het mengsel in de verbrandingskamer optimaal ontstoken wordt. Concreet betekent dit meer vermogen en (mede dankzij de moderne katalysator) een Euro5 typegoedkeuring.

De Tornado Naked T 125 is zeker geen heethoofd. Dankzij de standaard ingebouwde oliekoeler kan het energiezuinige motorblok binnen de optimale temperatuurwaardes functioneren.

Als berijder kan je rekenen op 10 Nm bij 7000 omwentelingen. Verder doortrekken levert naast een brede glimlach onder je helm, 11,1 pk (8,2 kW) op bij 9500 omwentelingen. Bij een economische rijstijl kan een verbruik behaald worden van 2,1 liter per 100 km!

De trefzekere 5-bak in combinatie met een assist&slipper koppeling maken het verhaal compleet

Gewijd aan puur plezier

Bij het ontwerp van de Tornado Naked T 125 draait het om één ding. Zorgen dat jij zorgeloos onderweg bent en je volledig kan richten op het maken van plezier!

Neem bijvoorbeeld het stevige stalen trellis frame in combinatie met 35mm upside-down veerpoten aan de voorzijde en een swingarm met laterale schokdemper en regelbare preload aan de achterzijde. Gegarandeerd een optimale wegligging en beide banden aan de grond.

Het semi-digitale dashboard zorgt ervoor dat je onderweg van de juiste info voorzien wordt. De toerenteller is natuurlijk anoloog, dat is wel zo sportief. De trefzekere 5-bak is uiterst geschikt voor het snelle schakelwerk en dankzij de assist&slipper clutch is koppelen kinderspel.

Deze Benelli is compact in omvang maar heeft naast het karakter en de ophanging ook de remmen van een volwaardige motorfiets. Aan de voor- en achterzijde zorgen forse remschijven in combinatie met twee krachtige remklauwen voor een snelle vertraging. Remkracht wordt dankzij het CBS (Combined Braking System) altijd over beide wielen verdeeld. Wel zo veilig!

De Benelli Tornado Naked T 125 tovert gegarandeerd een lach op je gezicht. En dat met een prijskaartje wat toch mooi binnen de perken weet te blijven.

 
  • Wij zijn dé Benelli dealer van noord Nederland!

    Bij Arnold's Motorshop vind je jouw toekomstige motor of elektrische scooter! We hebben een continu wisselend aanbod van gebruikte en nieuwe motoren en scooters. In onze showroom vindt je het meest actuele aanbod, het kan dus zijn dat de motor die je hier ziet wellicht net aan je neus voorbij is gegaan. Bel ons daarom altijd om even te checken of de motor er nog staat, of scheur zo snel mogelijk langs onze showroom! Vragen naar de laagste prijs hebben we geen tijd voor en zullen we niet beantwoorden.

    Hebben we je interesse gewekt?  Kom rustig langs in onze winkel en showroom en laat je verrassen door ons aanbod voertuigen, kleding en accessoires.

    Uiteraard is inruil mogelijk.

    Bovag en RDW erkend. Op al onze verkopen zijn de Bovag voorwaarden van troepassing. 

    Proefrit maken? Dit kan bij intentie tot aanschaf en uiteraard bij een droog wegdek.

    Al onze prijzen zijn all-in*!

    Standaard afleverpakket (gratis*):
    - Kleine onderhoudsbeurt
    - Kosten op naam zetten
    - Volle tank benzine
    - 12 maanden Bovag garantie*

    Premium afleverpakket (€ 399,00):
    - Grote onderhoudsbeurt conform eisen fabrikant aan kilometerstand
    - Kosten op naam zetten
    - Volle tank benzine
    - 12 maanden Bovag garantie*



    We zijn te vinden in Kolham.
    Arnold's Motorshop
    A. Plesmanlaan 11
    9615 TJ Kolham
    www.arnolds-motorshop.nl  /  info@arnolds-motorshop.nl
    0598-371043 (ook voor whatsapp berichten!)

    * tenzij nadrukkelijk anders aangegeven






Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Arnolds Motorshop
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: YAMAHA in 1981 - De Yamaha Virago was Yamaha's eerste V-twin cruiser motorfiets, en een van de eerste in massa geproduceerde motorfietsen met een mono-shock achtervering. De fiets werd vernieuwd in 1984. In dat jaar zorgde Harley-Davidson ervoor, bang voor de intrede in de Amerikaanse markt van de Virago en andere nieuwe Japanse cruiser-stijl motorfietsen, dat het importtarief op ingevoerde motorfietsen met meer dan 700 cc in Amerika werd verhoogd. Yamaha omzeilde dat door het 750 cc motornlok te vervangen door een 699 cc versie, terwijl de 920 cc motor werd opgeschroefd tot 1000 cc, en later 1100 cc.
© 2000 - 2024 Motoroccasion