Nieuwsbrief:

ZERO  SR-F - 2020

€ 10.450,- € 12.950,-
Garantie: Ja
6014 Km
Rood
zero - sr-f
zero - sr-f
zero - sr-f
zero - sr-f
zero - sr-f
zero - sr-f
zero - sr-f
zero - sr-f
zero - sr-f
zero - sr-f
zero - sr-f
zero - sr-f
zero - sr-f
zero - sr-f
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Schitterende Zero SR-F 14.4 ABS uit bouwjaar 2020 met 6.014 kilometer op de teller. Mooie en nette motorfiets welke uitsluitend recreatief is bereden.

De krachtige prestaties van de elektrische aandrijving maken elke rit tot een feestje. De techniek is goed uitgedacht, verschillende rijmodi met allemaal hun eigen karakter, cruisecontrol, dubbele USB aansluiting etc.

De geometrie klopt erg goed en zorgt voor een fijne direct sturende motorfiets welke ook bijzonder sportief te berijden is wanneer je dat wilt.

Kortom; een zeer nette Zero SRF 14.4 welke gepoetst klaarstaat voor de nieuwe eigenaar!

HD-VIDEO
Bekijk onze HD-Video van deze Zero SR/F 14.4 ABS, kopieer de onderstaande link in uw browser om de video te bekijken.
link:       https://youtu.be/bdNOPqQai1g
 
  • Kom gerust kijken en proefrijden op deze motorfiets, door onze ruime openingstijden kunt u ook 's avonds komen proefrijden.
    Onze openingstijden: Maandag t/m Vrijdag: van 09:00 - 21:00 uur, Zaterdag: van 09:00 - 17:00 uur, Zondag: gesloten
    (S.v.p. voorafgaand aan uw bezoek even bellen, wij zijn namelijk regelmatig onderweg om voertuigen in te kopen, en hebben soms ook een aantal motorfietsen in een externe stalling gestald. Graag dus even bellen van tevoren om teleurstellingen te voorkomen.)

    INRUIL MOGELIJK
    Wilt u uw motorfiets, auto, camper, caravan of boot inruilen? Dat is mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

    BEZORGING
    Bezorgen kan door heel Nederland voor €150,-

    GRATIS 10 DAGEN ALLRISK VERZEKERING!
    Wij kunnen binnen enkele minuten uw motor geheel kostenloos en vrijblijvend 10 dagen allrisk verzekeren, zo kunt u snel en zorgeloos met uw nieuwe motor op pad.

    FINANCIERING
    Wij bieden ook financieringen op maat aan voor onze occasions. Bereken eenvoudig uw maandbedrag op onze website en ontvang vrijblijvend een scherp voorstel!!

    ANDERE KLANTEN KOCHTEN OOK: (handige meepakkers)
    - Acculader / druppellader € 45,- 
    - Schijfremslot (ART4 goedgekeurd) €45,- 
    - Handvatverwarming (incl. montage) € 149,-
    - USB aansluiuting (incl. montage) € 80,-
    - Kettingspray 400ml: € 15,-

    EXPORT
    Export is possible, we can provide you with the correct export papers (€35,-) We speak English.

    Welkom bij De Jong Motoren!
    Kanaaldijk West 1
    3621 LG  BREUKELEN
    Tel. 0346-449000 (ook voor Whatsapp)
     
    RESERVEREN / AANBETALEN
    LET OP: Vanwege de hoge doorloopsnelheid van onze voorraad is het reserveren van een motorfiets alleen mogelijk na het maken van een koopovereenkomst met een aanbetaling.
    U weet zodoende zeker dat het motorvoertuig uw eigendom wordt; Wij weten zeker dat het motorvoertuig verkocht is.
    Wanneer de koopovereenkomst is getekend en de aanbetaling is gedaan is er geen restitutie van de aanbetaling mogelijk. Tussentijdse verkoop is in alle andere gevallen voorbehouden.

    Garantie
    Al onze occasions worden bewust door ons aangeboden met de mogelijkheid tot aankoop van een garantiepakket. Dit omdat iedereen persoonlijk een andere afweging maakt tussen factoren als ‘service’, ‘garantie’ en ‘prijsstelling’. Om deze factoren voor iedereen optimaal op elkaar af te stemmen, hebben we een aantal garantiepakketten samengesteld waarin elk pakket zijn specifieke kenmerken en prijsstelling heeft.

    Garantiepakket Basic € 200,-*
    Dit pakket bevat:
    3 maanden garantie
    Afleveringsbeurt met controle van vloeistoffen.
    Controle van alle slijtagedelen
    Grondige poetsbeurt
    Kenteken overschrijving

    Garantiepakket Premium € 400,-*
    Dit pakket bevat:
    6 maanden garantie
    Afleveringsbeurt met controle van vloeistoffen.
    Controle van alle slijtagedelen
    Volle tank benzine
    Grondige poetsbeurt
    Kenteken overschrijving

    *Uitsluitend mogelijk voor motoren van maximaal 12 jaar oud en 70.000km.

    INKOOP VAN MOTORFIETSEN
    Wij zijn doorlopend op zoek naar mooie motorfietsen, heeft u een motorfiets welke u wilt verkopen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vlotte zorgeloze verkoop. (wij kopen ook graag uw motorfiets als u ergens anders een andere motorfiets hebt gekocht)

    Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden! 


Opties en Accessoires:
3 Sleutels aanwezig, ABS, Afkomstig van eerste eigenaar, Bagageruimte, Laadsnoer, LED achterlicht, LED verlichting, Navigatiesysteem, Riemaandrijving, TFT dashboard, Tractiecontrole (instelbaar), Vering instelbaar, Verschillende rij-modi




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
De Jong Motoren
Een stukje historie: HONDA in 1953 - Het jaar daarop, 1953, begon Honda met de productie van de 90cc viertakt éénylinder. Een nog betere en stijlvollere motorfiets dan de eerdere. Deze werd bekend als de Benly. Uit het Japans vertaald betekent dat iets als 'comfortabel'. Het J-Type Benly had een drietraps versnelling, produceerde 3,8 pk, had een stalen frame, achtervering bij het blok en een scharnierende achterbrug. Ook was het model voorzien van telescopische voorvering. Voor een lange tijd verkocht men over de duizend exemplaren per maand van dit model.
© 2000 - 2024 Motoroccasion