Nieuwsbrief:

YAMAHA  YZF R 125 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
ICON BLUE
yamaha - yzf-r-125
yamaha - yzf-r-125
yamaha - yzf-r-125
yamaha - yzf-r-125
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

R125

De Yamaha R125 is een compromisloze motorfiets, gebouwd voor jonge motorrijders zoals jij die op zoek zijn naar de ultieme lichtgewicht Supersport-ervaring. En net als elke high-tech performance machine in de legendarische R-serie, is dit A1-licentie model klaar om je kennis te laten maken met een spannende nieuwe en grenzeloze rijervaring.

Het Deltabox-chassis, met in de racewereld ontwikkelde Supersport-geometrie, is uitgerust met een ultramoderne KYB upside-down-voorvork van 41 mm en een link-type achtervering voor perfect en naadloos stuurgedrag. De lay-out van voetsteun, zadel en stuur biedt een sportieve rijpositie voor optimale controle, en dankzij het nieuwe 5-inch TFT-scherm met smartphone-connectiviteit via Bluetooth® ben je altijd op de hoogte en in contact.

Voor krachtige prestaties bij alle snelheden is het 125 cc EURO5 4-takt motorblok uitgerust met de superbooster Yamaha VVA-technologie (Variable Valve Actuation) voor nog meer vermogen. Tegelijkertijd kun je nu met nog meer controle optrekken en afremmen dankzij het tractiecontrolesysteem en de A&S-koppeling (Assist & Slipper). Met een premium afwerking, beschikbaar in Icon Blue en Tech Black, biedt de R125 je alles wat nodig is om je één te voelen met de R/World.

Leverbaar in: Icon Blue en Tech Black

Te koop bij Yamaha dealer Motorstore Uithoorn
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Motorlatijn" betekent: Grootspraak onder motorrijders, waarbij gepocht wordt over de prestaties van de motorfiets.
© 2000 - 2024 Motoroccasion