Nieuwsbrief:

YAMAHA  TMAX 560 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
ICON BLACK
yamaha - tmax-560
yamaha - tmax-560
yamaha - tmax-560
yamaha - tmax-560
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

TMAX

Met een radicaal, op supersport geïnspireerd ontwerp voor en achter, een compacte carrosserie en een comfortabele ergonomie, brengt de dynamische TMAX je een stap dichter bij de motorwereld. Bovendien heb je alles volledig onder controle, dankzij het 7-inch TFT-kleurenscherm met Full-map Garmin-navigatie* en volledige connectiviteit.
(* Voor Full-map Garmin-navigatie is een abonnementsserviceovereenkomst vereist. Dit wordt niet in alle landen aangeboden. Sommige navigatiefuncties zijn niet in alle landen beschikbaar, neem contact op met Garmin voor beschikbaarheid.)

Leverbaar in: Icon Black en Sword Grey

Te koop bij Yamaha dealer Motorstore Uithoorn
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Simplex" betekent: Enkelvoudig. Een simplex ketting is een ketting met één rij schakels. Simplexis tevens de benaming voor een trommelrem, met één centrale nok (remsleutel) die twee remschoe­nen bedient. De remcapaciteit van de simplex rem is matig omdat slechts een van de twee schoenen tegen de draairichting van de trommel in wordt geduwd (de oplopende schoen), ter­wijl de andere schoen (de lossende schoen) met de draairichting mee tegen de trommelwand wordt aangedrukt en daar­door beduidend minder wrijving produceert.
© 2000 - 2024 Motoroccasion