Nieuwsbrief:

YAMAHA  TENERE 700 WORLD RAID - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
ICON BLUE
yamaha - tenere-700-world-raid
yamaha - tenere-700-world-raid
yamaha - tenere-700-world-raid
yamaha - tenere-700-world-raid
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

TÉNÉRÉ 700 WORLD RAID

Dit is de ultieme Adventure motorfiets voor lange afstanden van Yamaha, een krachtige en nieuwe manier om de wereld te ontdekken. De Ténéré 700 World Raid is uitgerust met dubbele brandstoftanks met grote capaciteit en een ophanging met lange veerweg die je op plaatsen brengt waar je nooit eerder kon komen.

De dubbele brandstoftanks met een grote capaciteit van 23 liter bieden een actieradius van wel 500 kilometer. Je kunt nu lange tochten door de wildernis maken zonder dat je benzine opraakt. Het 5-inch TFT-kleurenscherm met smartphone-connectiviteit toont alle inkomende tekst- en oproepmeldingen, zodat je overal en altijd op de hoogte bent, en in contact blijft.

Exclusieve kenmerken zijn onder meer een Öhlins-stuurdemper en een volledig instelbare voor- en achterwielophanging met lange veerweg die is ontworpen om zwaar offroad-terrein aan te kunnen. Het ABS-systeem met 3 standen geeft vertrouwen in alle omstandigheden. Het enige wat deze motor mist, is een bestuurder zoals jij: met de moed om uit je comfortzone te halen en veel verder te gaan dan de volgende horizon.

Leverbaar in: Icon Blue en Mistral Grey

Te koop bij Yamaha dealer Motorstore Uithoorn
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Spaakwiel" betekent: Gespaakt wiel dat op conventionele wijze wordt samengesteld uit een losse velg, losse verenstalen spaken, spaaknippels en een losse naaf. Vroeger werden, op enige uitzonderingen na, louter spaakwielen gebruikt.Tegenwoordig zijn gietwielen op moderne sportieve motorfietsen standaard. Spaakwielen worden gebruikt op off road-motorfietsen vanwege de intrinsieke veerkracht van gevlochten spaken, maar ook op custom-motorfietsen om de nostalgische uitstraling.
© 2000 - 2024 Motoroccasion