Nieuwsbrief:

YAMAHA  KODIAK YFM 450 - 2023

Garantie: Ja
Nieuw
Groen
yamaha - kodiak-yfm-450
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Met zijn robuuste chassis en motor met hoog koppel is de Kodiak 450 een onvermoeibare arbeidskracht die 120 kg op de bagagerekken kan vervoeren - of tot 600 kg kan trekken - zodat u door extreem terrein kunt rijden met gereedschappen, voorraden of uitrusting. Een doordacht veersysteem met lange veerweg en een ruime zitpositie zorgen de hele dag door voor rijcomfort - daarnaast houden de brede 25"-banden en de schakelbare 4WD tractie in situaties waarin andere voertuigen daar moeite mee hebben. De elektronische brandstofinspuiting verlaagt de gebruikskosten en zorgt voor gemakkelijk warm en koud starten op diverse hoogtes - en de legendarische duurzaamheid en betrouwbaarheid van Yamaha brengen u elke keer weer heen en terug. Kodiak 450: werken, spelen, ontspannen, herhalen!

Huidige prijs is excl. homologatie. Incl. homologatie €10.309,- uit voorraad leverbaar.
Ook leverbaar met differentieel slot en stuurbekrachtiging (Kodiak 450 EPS Diff Lock) tegen meerprijs.
 
  • Bij aankoop van een motor 10% korting op nieuwe collectie kleding en helmen.

    Tevens outlet met speciale prijzen! Oude collectie ongebruikte motorpakken, jassen en broeken, helmen, schoenen en handschoenen. 

     
  • Bisschop Motoren: het adres voor service en onderhoud, moderne werkplaats met Dynnstar-testbank.
    Scherpe prijs voor alle merken banden, neem vrijblijvend contact met ons op. Tel.nr. 06-54220098





Deze motor is geschikt voor B rijbewijs. (Indien behaald voor 19 januari 2013)
Bisschop Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Grasbaanrace" betekent: Wedstrijd waarbij op een ovale grasbaan wordt gereden met motorfietsen die sterk lijken op speedway-motorfietsen. Grasbaanraces mogen zich in de noordelijke provincies van Nederland in een grote populariteit verheugen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion