Nieuwsbrief:

TRIUMPH  TIGER 850 SPORT - 2024

€ 13.990,- € 14.395,-
Garantie: Ja
Nieuw
ZWART/ZILVER
triumph - tiger-850-sport
triumph - tiger-850-sport
triumph - tiger-850-sport
triumph - tiger-850-sport
triumph - tiger-850-sport
triumph - tiger-850-sport
triumph - tiger-850-sport
triumph - tiger-850-sport
triumph - tiger-850-sport
triumph - tiger-850-sport
triumph - tiger-850-sport
triumph - tiger-850-sport
triumph - tiger-850-sport
triumph - tiger-850-sport
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024
Fabrieksgarantie: 24 maanden

Deze Triumph Tiger 850 Sport is uit voorraad leverbaar voor een speciale actieprijs!

MotoPort Goes XXL
www.motoport.nl/goes
0113-231640
verkoop@motoportgoes.nl
Nobelweg 4, 4462 GK, Goes
.
Voor meer motoren en scooters (400 stuks) zie onze website https://www.motoport.nl/goes of kom langs!
.
Voor kwaliteit en betrouwbaarheid bent u al meer dan 65 jaar aan het juiste adres bij MotoPort Goes XXL. Wij hebben het grootste aanbod van Zuid-West Nederland in een van de grootste motorzaken van de Benelux!
Voor aankoop en onderhoud van motoren en scooters, aanschaf van kleding (mega kleding shop van 1500 m2!) en voor de aanschaf van onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.
.
De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief onvermijdbare kosten. Wij bieden op onze occasions tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.
.
Wij zijn officieel dealer van: BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Triumph, Vespa en Yamaha. Inruil van alle merken en types is bij ons mogelijk.
.
Heeft u een auto, boot of ander vervoersmiddel in te ruilen? Ook dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen!
.
Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.
.
Een motorfiets van ons kopen vanuit het buitenland? Buying a motorcycle from us from abroad?
No problem! See: https://www.motoport.nl/goes/Motorfiets-kopen-vanuit-buitenland
.
Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie en controleer daarom bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
.
Voordelig en goed verzekeren?
Kijk op onze website voor meer informatie over de MotoPort No Risk verzekeringen (ook als je niet je motor bij ons hebt gekocht).




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
MotoPort Goes
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "PK" betekent: Paarde kracht. F.W H .Emons schrijft in 1907 in zijn boek De Motorfiets, dat het hanteren van de waarde paarde kracht is ontleend aan de wereld van bierbrouwers. James Watt, de uitvinder van de stoommachine zou zijn eerste stoommachine bijeen bierbrouwer hebben geïnstalleerd. Voordat hij daartoe overging wilde hij van de bierbrouwer weten hoeveel paarden voor een bepaalde arbeid binnen een zeker tijdsbestek nodig waren,teneinde de benodigde capaciteit van de stoommachine te berekenen. Het verhaal vermeldt dat één paard na acht uur continu aan de pomp te hebben gewerkt twee miljoen kilo water had opgepompt. Dat betekende dat 75 kilo water in één seconde één meter omhoog was gevoerd. Op basis van deze berekening van James Watt zouden wij aan onze wetenschappelijke PK zijn gekomen. Wereldwijd ontstond een drietal methoden om het aantal PKs dat een motorblok ontwikkelt te meten. Hierbij ligt het verschil niet in de toegepaste meetmethode, maar in de uitrustingstoestand van de motor. Bij DIN- PK (Deutsche Industrie Normen) blijven de op het motorblok gemonteerde appendages als dynamo, uitlaatsysteem en luchtfilter aanwezig. Bij SAE -PK (Society of Automotive Engineers, een Amerikaanse norm) worden al deze zaken verwijderd. Vandaar dat een SAE-PK-meting 10% hoger zal zijn dan een DIN-meting. Tenslotte bestaat de CUNA -PK (Commissione Unificazione Normalizzazione Autoveicoli), een Italiaanse norm, waarbij de PK-meting wordt voltrokken na verwijdering van luchtfilter en uitlaatdemper, maar met dynamo. Gemiddeld bevinden de cuna meetresultaten zich tussen SAE -PK en DIN -PK . In Nederland wordt met DIN -PK gewerkt.
© 2000 - 2024 Motoroccasion