Nieuwsbrief:

SUZUKI  V-STROM 800 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Zwart
suzuki - v-strom-800
suzuki - v-strom-800
suzuki - v-strom-800
suzuki - v-strom-800
suzuki - v-strom-800
suzuki - v-strom-800
suzuki - v-strom-800
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De nieuwe 2024 Suzuki V-Strom 800.
Inclusief 6 jaar garantie!
 

De V-Strom 800 combineert opwindende prestaties met comfort en rijgemak, ongeacht de lengte van je reis. Iedere rit is een aangename belevenis dankzij de geavanceerde technologie en het gebruiksgemak. Je eigen pad kiezen was nog nooit zo makkelijk.

Met dit pakket kom je stoer en strak voor de dag. Het pakket t.w.v. € 2.074,- bestaat uit: Handkappen, Middenbok, Complete set zwart aluminium zij-koffers (2x37 l) en Handvatverwarming. Nu verkrijgbaar voor € 1.749,-* * Prijs exclusief eventuele door de dealer te bepalen montagekosten.


Opties en Accessoires:
A2 rijbewijs geschikt, ABS, 5 inch TFT display, ABS, Instelbare Traction Control met drie rijmodi, verticaal gestapelde hexagonale LED-koplampen, up & down Quickshifter.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
NIWA Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: YAMAHA in 1968 - Dit type startte een wererldwijde produktie-explosie in trail motorfietsen. Voor de verschijning van de DT-1 waren off-road motorfietsen een gestripte vorm van wegmotoren. Ter contrast werd de motor geïntroduceerd met de mededeling dat de machine je brengt "beyond where the roads end." Boordevol technologie speciaal voor off-road rijden, zoals een Ceriani type voorvork en de langste slag in het motorblok van die tijd, Autolube, een valbeugel om het blok, vijf kleppen, brede geblokte crossbanden werd deze motor de grondlegger van de "trail bikes."
© 2000 - 2024 Motoroccasion