Nieuwsbrief:

SUZUKI  V-STROM 1050 XT - 2020

Garantie: Ja
34108 Km
ZWART
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2020

Met 12 maandne garantie. Nieuw geleverd en onderhouden door Goedhart Motoren. Ingeruild van de eerste eigenaar.

First Edition is de V-STROM 1050XT direct klaar voor ?lk avontuur. De First Edition krijgt bovenop de rijke uitrusting van de V-STROM 1050XT nog een aantal exclusieve accessoires. Zo is elk exemplaar met het First Edition-accessoirepakket voorzien van een speciaal genummerd zadel, handvatverwarming en LED-mistlampen. Daarnaast wordt de V-STROM 1050XT First Edition geleverd met een zilverkleurige aluminium zijkofferset met twee koffers met een inhoud van 37 liter en een auminium topkoffer met een inhoud van 38 liter.

In totaal zijn er 25 stuks van de First Edition geleverd in Nederland.

Dit betreft nummer 23.

De getoonde prijs is inclusief afleverkosten. Goedhart Motoren selecteert zijn occasions altijd met uiterste zorg, hierdoor garanderen wij dat onze occasions altijd in perfecte staat zijn. Een occasion bij Goedhart Motoren is voorzien van minimaal 12 maanden garantie en wordt afgeleverd met een uitgebreide servicebeurt. Daarbij worden ook slijtagedelen gecontroleerd en indien nodig vervangen. Naast alle occasions heeft Goedhart Motoren ook altijd meer dan 200 nieuwe motoren op voorraad.
Informeer bij onze verkoopafdeling naar de beschikbaarheid.

Goedhart Motoren is officieel dealer van: Aprilia, Ducati, Honda, Husqvarna, Kawasaki, Bimota, KTM, Moto-Guzzi, Suzuki, Triumph, Vespa, Yamaha en Piaggio.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Goedhart Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Buffel" betekent: Zware motorfiets, gemaakt om comfortabel lange afstanden mee af te leggen. Door de uitrusting met koffers en accessoires oogt de motor als een buffel. De Honda GL 1500ASP Aspencade, Honda ST 100 Pan European en de Suzuki GSX 1100G zijn goede voorbeelden van buffels.
© 2000 - 2024 Motoroccasion