Nieuwsbrief:

SUZUKI  RM-Z 450 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Geel
suzuki - rm-z-450
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Maak kennis met de nieuwe versie van de Suzuki RM-Z450. Een Suzuki crossmotor die nieuwe maatstaven zet in de allerhoogste MX-klasse! De Suzuki RM-Z450 onderscheidt zich door een scherpe MXGP-look en nog betere prestaties van krachtbron en rijwielgedeelte.
Bij de ontwikkeling van de Suzuki RM-Z450 is uitgegaan van Suzuki’s unieke filosofie ‘Run, Turn and Stop’:

Run – een 450 cc-motor met meer vermogen en meer koppel in het gehele bereik, een verbeterde gasrespons en tractiemanagement, en een verfijnder functionerend S-HAC-systeem (Suzuki Holeshot Assistent Control).

Turn – een lichtgewicht frame, een swingarm, aangescherpte prestaties van de telescopische Showa-voorvork, een innovatieve Showa Balance Free Rear Cushion-monoschokdemper (BFRC), Bridgestone-banden en een aluminium Renthal Fatbar-stuur voor een perfecte controle.

Stop – een remsysteem dat profiteert van een grotere voorremschijf.

De RM-Z450 is de snelste, felste en best sturende crossmotor van Suzuki.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Small end" betekent: Kleinste van de twee gaten in de drijfstang, waarin een bronzen lagerbus o f een naaldlager is aangebracht. De zuiger met de pistonpen is hieraan bevestigd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion