Nieuwsbrief:

ROYAL ENFIELD  HIMALAYAN - 2022

€ 6.990,- € 7.620,-
Garantie: Ja
Nieuw
MIRAGE SILVER
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Deze compleet nieuwe Royal Enfield Himalayan 410 word aangeboden inclusief het Final Edition pakket Ter waarde van € 630,-! Bij MVM Motoren jouw Royal Enfield dealer van midden Nederland. 

De originele Himalayan uit 2016 was een primeur in een nog onbekend segment, en is een zeer veelzijdige en toegankelijke motorfiets. Nu 8 jaar later is dit model niet meer weg te denken uit de Europese all-road klasse. Met zijn unieke 1-cilinder 24 PK is de glimlach op de bestuurder zijn gezicht niet meer weg te krijgen, of deze nu de verharde wegen neemt of nu net dat onverharde weggetje heeft gevonden de Himalayan gaat er vol voor! 

Dit alles in combinatie met 3 jaar fabrieksgarantie, een gemiddeld verbruik van minimaal 1 op 28, voor maar € 6990,-..,. wij zouden het wel weten!

Benieuwd naar deze nieuwe Royal Enfield Himalayan 410 Final Edition? Neem dan contact met ons op en kom deze motor in het echt bekijken in De Meern. 
  • MVM Motoren is off Suzuki dealer - Royal Enfield dealer - MotoMorini dealer - Het Suzuki V-Strom center voor Nederland en het adres voor U gebruikte motor met een keuze uit 150 motoren met garantie tot wel 24 maanden.

    Tevens zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland met wel een keuze uit 45 motoren . Zie MOTORVERHUUR.NL





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
MVM Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Biker" betekent: De term biker geeft meer aan dan iemand die zich op een motorfiets voortbeweegt. Er wordt een persoon mee aange­duid die een full-time en compromisloze motorfietsdevotie ten­toonspreidt, waarmee heel de attitude en verschijning, zo niet de sociale habitus van de betreffende persoon is gemoeid. Een biker is dus geen gelegenheidsmotorrijder die alleen bij mooi weer of in de weekends op de motor valt aan te treffen. Sinds aan de Westkust van de Verenigde Staten in de jaren vijftig eenmotorrijders-scene ontstond die het motorrijden is gaan ver­binden met maatschappelijke onaangepastheid en een drei­ging van gewelddadigheid en gangvorming, kreeg de aandui­ding biker een ongunstige klank.Bikers duidde een slag volk op motorfietsen aan waarvoor je moest oppassen. De hele motorrijderspopulatie werd door bui­tenstaanders hiermee geïdentificeerd. Inmiddels is die beteke­nis gesleten doordat ontelbaar veel nieuwe motorrijders het bikersimago omhelsden en er een modieuze verschijningsvorm aan hebben verleend die niets meer te maken had met ongema­nierd en rebels gedrag. Toch past bij de term biker het beeld van de met jeans en laarzen geklede motorrijder, veelal rijdend op een zware Harley-Davidson o f op een oudere Engelse motor­fiets.
© 2000 - 2024 Motoroccasion