Nieuwsbrief:

QUADRO  QUADRO 4 - 2020

Garantie: Nee
10737 Km
Matzwart
quadro - quadro-4
quadro - quadro-4
quadro - quadro-4
quadro - quadro-4
quadro - quadro-4
quadro - quadro-4
quadro - quadro-4
quadro - quadro-4
quadro - quadro-4
quadro - quadro-4
quadro - quadro-4
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
1e eigenaar met de volgende opties : ABS, LED verstralers, topkoffer, handkappen, donker windscherm, zwarte velgen, USB + 12V aansluiting, aansluiting druppellader, telefoonhouder.

Geschikt voor B-rijbewijs (Autorijbewijs) als het voor 2013 behaald is.
  • MotoLeo heeft een ruim aanbod aan geselecteerde motorfietsten van alle merken van lage kilometerstanden. Wij rekenen géén afleveringskosten. Inruil van uw motorfiets of auto is mogelijk.

     
  • Komen jullie 2e Pinksterdag ook een kijkje nemen bij MotoLeo?

    Wij hebben onze showroom geopend van 11 tot 17 uur en hebben gezorgd voor een ruime keuze aan mooie motoren!

    De koffie staat klaar...

Opties en Accessoires:
12V aansluiting, 1e eigenaar, ABS, Alarmverlichting, Bagagevak, Handkappen, Mistlampen, Windscherm
Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
MotoLeo B.V.
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: TRIUMPH in 1902 - In 1902 wordt de eerste Triumph geproduceerd. Deze is ontworpen door Schulte. Men gebruikt een ééncilinder 2,25 pk motorblok van het Belgische Minerva met een automatische inlaatklep en een batterij-ontsteking gemonteerd in een fietsframe. Schulte experimenteerd ook nog met Fafnir en JAP motorblokken. Tijdens 1903 wordt het ge-upgrade Minervablok gebruikt. Deze zijklepper is van redelijk goede kwaliteit maar toch wordt besloten om over te stappen op het JAP motorblok. Een divisie genaamd Orial TWN (Triumph Werke Nuremberg) wordt opgezet in Duitsland om daar motoren te produceren. Triumph verkoopt jaarlijks 500 motoren. Nu het J.A. Prestwich blok wordt gebruikt wordt ook een derde model met het Fafnir blok gemaakt. 1905 is het jaar waarin de eerste geheel Britse motor is gemaakt. Deze is ontworpen door Schulte en Charles Hathaway, hoofd R&D. De motor wordt verkocht voor 45 pond. De gemiddelde snelheid was 48 tot 65 km/h. Er worden er vijf per week geproduceerd.
© 2000 - 2023 Motoroccasion