Nieuwsbrief:

MASH  X-RIDE 650 - 2022

€ 5.999,- € 6.999,-
Garantie: Ja
Nieuw
ZWART/GRIJS
mash - x-ride-650
mash - x-ride-650
mash - x-ride-650
mash - x-ride-650
mash - x-ride-650
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2022

De X-Ride 650 Classic laat oude tijden weer herleven. Een back to basic motorfiets in een klassiek supermoto outfit. Een 650cc 1-cilinder die ondanks zijn uiterlijk toch helemaal van deze tijd is. Zo voldoet hij aan de strengste emissie eisen en rem je gecontroleerd door het aanwezige ABS remsysteem. Interessant om te weten maar met de X-Ride 650 Classic wil je maar één ding en dat is rijden. Rijden zoals men dat back the days deed, genietend van het temperament van de 1-cilinder en de roffel uit zijn twee uitlaatdempers!

De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.

Voordelig en goed verzekeren? kijk op www.motoportveldhoven.nl
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie
Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
MotoPort Veldhoven
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Dickey seat" betekent: Extra zitplaats in het zijspan. De dickey seat is een krappe zitplaats, die toegankelijk wordt door de achterklep van het zijspan open te klappen. De binnenkant van de achterklep is gecapitonneerd en fungeert als rugleuning. Moderne zijspannen beschikken niet meer over een dickey seat.
© 2000 - 2024 Motoroccasion