Nieuwsbrief:

MASH  BELENA 125 - 2024

Nieuw
Blauw, Grijs en Zwart
mash - belena-125
mash - belena-125
mash - belena-125
mash - belena-125
mash - belena-125
mash - belena-125
mash - belena-125
mash - belena-125
mash - belena-125
mash - belena-125
mash - belena-125
mash - belena-125
mash - belena-125
mash - belena-125
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

De Mash Belena is een moderne motorscooter die een uitzonderlijke rijervaring biedt, waar prestaties en comfort harmonieus samenkomen. Of je nu binnen de bebouwde kom rijdt of daarbuiten, de Mash Belena met zijn 125cc of 300cc motor zorgt voor een soepele, plezierige rit.

Deze elegante motorscooter is beschikbaar in twee versies: de 125cc variant in de kleuren blauw, grijs en zwart, en de 300cc variant in een stijlvol zwart design. Ideaal voor mensen die regelmatig woon-werkverkeer rijden en op zoek zijn naar een combinatie van stijl en gebruiksvriendelijkheid, alles tegen een aantrekkelijke prijs.

De naam ‘Belena’ is een eerbetoon aan de stad Beaune, de geboorteplaats van het merk Mash, waar passievolle ontwerpers elk model met zorg vormgeven.

Het ergonomische ontwerp en de 14-inch en 13-inch wielen maken het eenvoudig om zelfs in druk verkeer te manoeuvreren, terwijl ze ook extra stabiliteit bieden bij hogere snelheden.

Een opvallend kenmerk van de Mash Belena is de indrukwekkende LED-koplampen. Deze moderne LED-lampen dragen niet alleen bij aan de onderscheidende uitstraling, maar zorgen ook voor optimale zichtbaarheid tijdens het rijden. Het eigentijdse ontwerp en elegante silhouet geven de Mash Belena een sportieve uitstraling.

Rijcomfort staat hoog in het vaandel bij Mash, en de Belena is daarop geen uitzondering. Het ergonomische ontwerp, brede zadel, grote verlichte buddyseat en sleutelloze start dragen bij aan de complete rijervaring van deze motorscooter.

Als kers op de taart biedt de Mash Belena geïntegreerde Bluetooth-radiofunctionaliteit. Muziekliefhebbers kunnen tijdens het cruisen genieten van hun favoriete radiostations of afspeellijsten. Deze innovatieve functie toont de voortdurende toewijding van Mash om te voldoen aan de behoeften en verlangens van zijn gebruikers.

Kortom, de Mash Belena is een eigentijdse en comfortabele motorscooter die jou een plezierige rijervaring biedt, zowel in stijl als in functionaliteit. Ontdek de veelzijdigheid van de Mash Belena en geniet van zijn sportieve prestaties en gebruiksvriendelijkheid tijdens jouw woon-werkverkeer en daarbuiten.

Verkoopprijs is inclusief gratis bezorging door heel Zeeland, inclusief BPM en inclusief afleveringskosten.

Inruil en bezorging door heel Nederland bespreekbaar!


Beschrijving
Merk Mash
Model Belena 125
Kleur Blauw, Grijs en Zwart
Segment Motorscooter
Cilinderinhoud 124,9 cc
Kilometerstand 0 km
Bouwjaar Nieuw
Garantie 36 maanden
Prijs
Adviesprijs incl. 21% BTW en BPM:
€ 3.799,-
Prijs inclusief € 199,00 kosten rijklaar:
€ 3.999,-

Poppemotoparts
De zompe 16c
4353 RT Serooskerke
0118-596311
info@poppemotoparts.nl

Wij zijn uw adres voor al het onderhoud,reparatie,in en verkoop van uw tweewieler.


Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Jan Poppe Motoparts
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1995 - Dit jaar kenmerkt zich door de introductie van de Road King, een klassiek design touring en met de introductie van het eerste elektronische injectiesysteem op de Ultra Classic Electra Glide.
© 2000 - 2024 Motoroccasion