Nieuwsbrief:

KYMCO  AGILITY 200 - 2023

€ 3.699,- € 3.899,-
Garantie: Ja
Nieuw
Zwart / grijs
kymco - agility-200
kymco - agility-200
kymco - agility-200
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

De Agility gaat op de maxi tour.

Nu nog praktischer, technischer en stelt de verwachtingen niet teleur. De Agility heeft grote wielen, voor 16 ” en achter 14″, met een grote schijfrem met ABS aan de voorzijde en een vloeistof gekoelde 200 cc-motor met twee kleppen, voor geweldige prestaties met minimaal verbruik. De Agility is een voertuig die volledig op zijn gemak is in de stad, maar ook perfect voor diegenen die iets verder moeten reizen.

Naast het comfortabele zadel voor zowel bestuurder als passagier zit er onder het zadel ook voldoende ruimte. Voor uw voeten is er een ruime treeplank die voldoende ruimte biedt om uw voeten in een natuurlijke positie te plaatsen. 

De Agility 200i is leverbaar in kleuren; Zwart & Mat metallic grey.

De rijklaarprijs inclusief extra transport kosten is € 3.899,-- bij ons nu voor € 3.699,--


  • Voor een bezichtiging bel TEL: 030-6622646 om teleurstellingen te voorkomen.

    Een bezichtingsafspraak is geen reservering. Mocht de twee-wieler eerder verkocht worden dan zullen we u hiervan op de hoogte stellen.

    Proefritten mogelijk bij droog weer en de intentie tot aankoop.

    Pels Motoren is een RDW erkend bedrijf en volwaardig BOVAG-lid. Wij zijn dealer van diverse merken en hebben een compleet ingerichte werkplaats waarin wij het reparatie en onderhoud doen van alle merken Motoren, Motorscooters en scooters. Bij ons gekocht of niet wij staan graag voor u klaar.

    Al onze gebruikte motorvoertuigen worden voor de VASTE PRIJS!! standaard geleverd inclusief de 12 maanden wettelijke product garantie en 12 maanden BOVAG-garantie, tenzij anders aangegeven, tevens krijgen de motorvoertuigen een algehele controle / onderhoudsbeurt volgens schema.

    Voor meer informatie belt u 030-6622646

    Met vriendelijke groet,

    Pels Motoren
    Gessel 1
    3454MZ De Meern Utrecht

    Officieel motordealer van: Aprilia, MotoGuzzi en Benelli

    www.pelsmotoren.nl

    De Meern, ligt centraal gelegen tegen UTRECHT aan bij de kruising van de A12 en A2. Op 20 minuten rijden van AMSTERDAM , 30/40 minuten rijden van DEN HAAG en ROTTERDAM.


Opties en Accessoires:
35 KW, ABS, Automaat, Middenbok, opbergruimte, Zijstandaard




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Pels Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: AJS MATCHLESS in 1952 - Hoewel de naam “AMC ” later pas gebruikt werd, werd uiteindelijk de AMC-groep een extreem machtige fabrikant met bekende merken als Norton, James en Francis Barnett. AMC is nooit de naam geworden van een motorfiets, maar is alleen als bedrijfsnaam gebruikt. Door zijn tijd heen (beëindigd in 1966) boorde AMC Motorcycles respectvolle namen aan. Norton Motors, ltd. werd ingelijfd door AMC en motoren met de merknaam Norton werden geproduceerd door het nieuwe bedrijf. In 1958 werd de in de serie de 250cc en in 1960 en de 350cc opgenomen. In 1966 is AMC failliet gegaan door de hoge economische druk en werd deze overgenomen door Manganese Bronze Holdings die Norton-Villiers vormden. Men stopte na een aantal jaren met de vervaardiging van viertakt machines.
© 2000 - 2024 Motoroccasion