Nieuwsbrief:

KTM  690 DUKE - 2016

Garantie: Ja
27974 Km
Oranje
ktm - 690-duke
ktm - 690-duke
ktm - 690-duke
ktm - 690-duke
ktm - 690-duke
ktm - 690-duke
ktm - 690-duke
ktm - 690-duke
ktm - 690-duke
ktm - 690-duke
ktm - 690-duke
ktm - 690-duke
ktm - 690-duke
ktm - 690-duke
ktm - 690-duke
ktm - 690-duke
ktm - 690-duke
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Prijs
€ 6.499,--
Financiering ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.
Bouwjaar
2016
Kilometerstand
27974km
kleur
orange
Motor
690 1-cilinder
Transmissie
Schakel
Opties/specificaties
KTM 690 Duke, zeer netjes. Voorzien van handkappen en smoke ruitje.

Deze motor wordt bij ons afgeleverd inclusief: afleverbeurt, te naamstellen, 2 originele sleutels, volle tank en 6 maanden garantie.

  • Voor een bezichtiging bel TEL: 030-6622646 om teleurstellingen te voorkomen.

    Een bezichtingsafspraak is geen reservering. Mocht de twee-wieler eerder verkocht worden dan zullen we u hiervan op de hoogte stellen.

    Proefritten mogelijk bij droog weer en de intentie tot aankoop.

    Pels Motoren is een RDW erkend bedrijf en volwaardig BOVAG-lid. Wij zijn dealer van diverse merken en hebben een compleet ingerichte werkplaats waarin wij het reparatie en onderhoud doen van alle merken Motoren, Motorscooters en scooters. Bij ons gekocht of niet wij staan graag voor u klaar.

    Al onze gebruikte motorvoertuigen worden voor de VASTE PRIJS!! standaard geleverd inclusief de 12 maanden wettelijke product garantie en 12 maanden BOVAG-garantie, tenzij anders aangegeven, tevens krijgen de motorvoertuigen een algehele controle / onderhoudsbeurt volgens schema.

    Voor meer informatie belt u 030-6622646

    Met vriendelijke groet,

    Pels Motoren
    Gessel 1
    3454MZ De Meern Utrecht

    Officieel motordealer van: Aprilia, MotoGuzzi en Benelli

    www.pelsmotoren.nl

    De Meern, ligt centraal gelegen tegen UTRECHT aan bij de kruising van de A12 en A2. Op 20 minuten rijden van AMSTERDAM , 30/40 minuten rijden van DEN HAAG en ROTTERDAM.


Opties en Accessoires:
ABS, handkappen, Zijstandaard




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Pels Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Tunen" betekent: Letterlijk betekent tunen: in harmonie brengen. Voor een motorblok heeft het als betekenis: correct afstellen, maar er wordt meer mee bedoeld. In het gehoor van menig motoren-thousiast klinken bij het horen van het woord tunen automa­tisch de woorden for speed na. Het een heeft met het ander te maken, al onstaat al snel een waas van magie rond een motor­blok dat getuned is. Tunen is noch geheimzinnig, noch een­voudig. In hoofdzaak betreft het die verrichtingen aan een motorblok die allerlei kleine en grote manco’s opheffen, zoals bijvoorbeeld een slechte passing van onderdelen of een onjuis­te tolerantie tussen bewegende delen. Daarnaast kunnen aan­passingen plaatsvinden zoals het balanceren van de krukas of het flowen van de in- en uitlaatpoorten, het verhogen van de compressieverhouding en het wijzigen van de timing en de lift van de nokkenas, wat beduidend meer snelheid zal opleveren. Die aanpassingen houden wijzigingen in van de standaarduit­voering van een motorblok en zijn dan ook eerder te beschou­wen als opvoeren.
© 2000 - 2024 Motoroccasion