Nieuwsbrief:

KAWASAKI  Z650 - 1979

Garantie: Ja
48446 Km
Groen
kawasaki - z650
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Kawasaki Z 650 met Velorex zijspan.

Uniek en zeer mooi, niet alleen deze Z 650 maar ook de Velorex is in bijna nieuwstaat!

Zijspanrijden is al een beleving op zich maar met deze unieke combinatie wordt het pas écht een onvergetelijke belevenis.

Tot ziens in Brunssum.

Het betreft hier een voorbeeld & reclame motor om een inkijk te geven in de aanpassingen en restauratie werkzaamheden die wij zoal uitvoeren, daarom is deze motor op dit moment helaas niet te koop!

 


  • Schepers motoren design is een all-round motorzaak en sinds 2002 een begrip in een van de mooiste motor-tourgebieden van Nederland; Limburg.

    Bij ons vindt je: een moderne werkplaats waar wij met onze 30 jaar ervaring hoofdzakelijk de Japanse motoren de beste verzorging bieden & diverse speciaal geselecteerde betrouwbare occasions, natuurlijk afgeleverd met garantie.

    Gespecialiseerd in restauratie en customizing, van kleine veranderingen tot totaal ombouw. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw motor te bespreken. Onze creaties zien er overigens niet alleen super uit, wij garanderen ook 100% rijplezier!

Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Schepers Motoren Design
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: MOTO GUZZI in 1921 - Het debuut op 28 mei 1921 tijdens Milaan-Napels wordt gereden met de enige twee tot dusver geproduceerde machines. Men verovert de 20ste en 21ste plaats. Het duurde echter maar vier maanden en een sensationele eerste finish van Gino Finzi tijdens het prestigieuze Targa Florio was een feit. Dit was het begin van een buitengewone reeks van 3.329 successen, 11 gewonnen Tourist Trophy’s en 14 wereldtitels die het Mandelleese bedrijf tussen 1921 en 1957 binnenhaalden. Deze race-ervaring werd ook weerspiegeld in de standaardproductiemachines in termen van kwaliteit, de verbetering en oplossingen van technische vraagstukken en in de verkochtte aantallen, die dankzij het race-succes de bekendheid van het merk onder het publiek opvoerde.
© 2000 - 2024 Motoroccasion