Nieuwsbrief:

KAWASAKI  VULCAN S CAFE - 2023

Garantie: Ja
10032 Km
Grijs/ Zwart
kawasaki - vulcan-s-cafe
kawasaki - vulcan-s-cafe
kawasaki - vulcan-s-cafe
kawasaki - vulcan-s-cafe
kawasaki - vulcan-s-cafe
kawasaki - vulcan-s-cafe
kawasaki - vulcan-s-cafe
kawasaki - vulcan-s-cafe
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Voorzien van Het Café windscherm deze Kawasaki Vulcan S met ABS. Deze Kawasaki is gemaakt voor perfecte passing met zijn of haar bestuurder, door de ergonomie voetstep fittingen kunnen de voetsteppen op 3 verschillende afstanden gemonteerd worden om de bestuurder nog meer comfort te kunnen geven tijdens het toeren over de dijken. Met net 10.000 KM gereden is deze Kawasaki Vulcan-S klaar voor het nieuwe motor seizoen!

Aangeboden in De Meern met 24 maanden garantie en rijklaar voor € 8990,- Benieuwd geworden naar deze Kawasaki Vulcan S ABS? Neem dan contact met ons op en kom de motor in het echt bekijken en passen. 
 
  • MVM Motoren is off Suzuki dealer - Royal Enfield dealer - MotoMorini dealer - Het Suzuki V-Strom center voor Nederland en het adres voor U gebruikte motor met een keuze uit 150 motoren met garantie tot wel 24 maanden.

    Tevens zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland met wel een keuze uit 45 motoren . Zie MOTORVERHUUR.NL





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
MVM Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "AMC" betekent: Afkorting van Associated Motor Cycles Ltd. Onder in­vloed van de economische depressie van de jaren dertig nam in 1934 het Britse Matchless het Britse motormerk AJS over. Sa­men met Sunbeam werd in 1937 AMC als industriegroep voor motorfietsfabrikanten opgericht. Korte tijd daarna werden andere motormerken overgenomen als Francis Barnett, James, Norton en in 1953 zelfs het Amerikaanse motormerk Indian, dat in dat jaar failliet ging. De motormerken die onder de paraplu van AMC bleven uitkomen leidden vanaf het einde van de jaren zestig een zieltogend bestaan tot de ondergang van de Engelse motorfietsindustrie en daarmee van AMC rond 1975 een onafwendbaar feit was geworden.
© 2000 - 2024 Motoroccasion