Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  TE 250 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit
husqvarna - te-250
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

De TE 250 blijft de meest veelzijdige en competitieve 250 cm³-tweetaktmotor enduro-machine op de markt en is voor dit jaar verder uitgebreid met de nieuwste technische innovaties. De TE 250 is aanzienlijk lichter en bijna elke component is verbeterd, maar het is de introductie van Throttle Body Injection (TBI) is de belangrijkste verbetering voor het uitstekende rijgedrag van de TE 250. In combinatie met de nieuwe WP XACT-ophanging voor en achter was de handling van de TE 250 nog nooit zo goed dankzij de veervorken die een consistente demping bieden. Over het geheel genomen levert het nieuwe model de beste combinatie van indrukwekkend vermogen en handling en is het afgewerkt met een opvallend nieuw uiterlijk om zijn voortdurende ontwikkeling te onderstrepen.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: BMW in 1992 - Al aan het einde van de jaren tachtig besloot BMW om goedkopere motorfietsen te gaan produceren om een jeugdiger publiek te bereiken. In die tijd waren de K 75 modellen de lichtste motorfietsen die het merk te bieden had, en zij waren tamelijk duur. Om de prijs te drukken werd samenwerking gezocht met Aprilia en inbouwmotorfabrikant Rotax. Een bestaande Rotax-eencilindermotor werd door BMW ingenieurs gemodificeerd, maar wel door Rotax geproduceerd. De eerste series (F 650 en F 650 ST) werden bij Aprilia geproduceerd. De latere F 650 GS, GS Dakar en CS (City Scarver) werden in Berlijn geproduceerd. De F 650, die de bijnaam "funduro" mee kreeg, was qua uiterlijk een allroad, maar meer geschikt voor gebruik in de stad. De ST (Strada) was uitsluitend geschikt voor de verharde weg, net als de latere CS.
© 2000 - 2024 Motoroccasion