Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  TC 50 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit
husqvarna - tc-50
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

De TC 50 heeft meerdere technische verbeteringen gekregen voor dit modeljaar en blijft de concurrentie ver achter zich laten op het gebied van specificaties en prestaties op het circuit. De TC 50 wordt aangedreven door een nieuwe motor en bevindt zich in een geheel nieuw chassis met gemoderniseerde en verstelbare ergonomie, waardoor jongeren vol vertrouwen kunnen gaan racen. De TC 50 is zorgvuldig geassembleerd met een ongeëvenaard oog voor detail en maakt gebruik van op wedstrijden gerichte onderdelen van topkwaliteit. De TC 50 biedt alle jonge rijders een duidelijk voordeel op het racecircuit.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Brooklands" betekent: Racebaan in Engeland vlakbij Weybridge. In 1907 werd hier de eerste TT-motorrace verreden. De hoogtijdagen van het circuit lagen in de jaren twintig, toen veel motorfietsmerken wereldwijd met elkaar wedijverden op dit circuit. Het betekende eveneens de hegemonie van de Britse motorfietsindustrie die met Norton, AJS en Douglas sterk was vertegenwoordigd bij de winnende coureurs van die dagen, waaronder de bijna onverslaanbare Ier Stanley Woods. Woods heeft meer races verreden dan wie ook. Zijn eerste wedstrijd reed hij op achttienjarige leeftijd op Brooklands met een Cotton in 1923. Zijn laatste race, een Junior-race reed hij in 1939 op een Velocette. In 1932, 1933 en 1935 won Woods twee TT-races in één week. De snelle Ier maakte gedurende de jaren dertig uitstapjes naar andere, zelfs niet Britse merken als Husqvarna, Guzzi en dkw . Het Brooklands-circuit bleef in gebruik tot het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. In 1939 werd op die plaats de Vickers-Armstrong-vliegtuigfabriek gebouwd. Het circuit op het eiland Man, waar nu de TT-races worden verreden is sindsdien naast *Brands Hatch Engelands beroemdste motorcircuit.
© 2000 - 2024 Motoroccasion