Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  TC 250 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit
husqvarna - tc-250
husqvarna - tc-250
husqvarna - tc-250
husqvarna - tc-250
husqvarna - tc-250
husqvarna - tc-250
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De toevoeging van de nieuwste technische innovaties zorgen ervoor dat de TC 250 op de bovenste trede blijft in de competitieve 250cc 2-takt motorcrossklasse. Nu met E-Start en elektronische brandstofinjectie, wordt starten vereenvoudigd terwijl de prestaties op het circuit ongeëvenaard blijven dankzij het zeer geavanceerde EFI-systeem dat altijd de perfecte lucht/brandstofverhouding levert voor een onmiddellijk, regelbaar vermogen. De TC 250 is vakkundig geassembleerd met standaard hoogwaardige componenten en profiteert van een uitzonderlijke bouwkwaliteit, die zowel prestaties als betrouwbaarheid garandeert. Bovendien zorgen nieuwe graphics, geïnspireerd op het Zweedse erfgoed van het merk, voor een opvallende nieuwe look, die wordt toegepast op de geheel nieuwe carrosserie die geavanceerde ergonomie biedt.

 
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: INDIAN MOTORCYCLE in 1998 - Een complex web van merkrechten om talrijke pogingen om de naam Indian te doen herleven slagen pas nadat enkele concurrerende bedrijven fuseren tot wat de de Indian Motorcycle Company moet worden. De fabricage begint maar de onderneming mislukt. In 2003 beleeft het bedrijf het laatste modeljaar.
© 2000 - 2024 Motoroccasion