Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  FE 501 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit
husqvarna - fe-501
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Verbeterd met de nieuwste technische innovaties en met meer vermogen dan de vorige generatie, blijft de FE 501 de krachtigste machine in het enduro-assortiment van Husqvarna Motorcycles. De nieuwe motor voor modeljaar 2024 produceert een bredere spreiding van het controleerbare vermogen en door de plaatsing van de motoras op het ideale zwaartepunt is de wendbaarheid enorm verbeterd. Het nieuwe chassis, dat is ontwikkeld en vervaardigd met behulp van geavanceerde technische technieken, draagt bij aan dit soepele gevoel en zorgt in combinatie met de nieuwe WP-ophanging voor meer comfort op ruw terrein. De FE 501 is vakkundig geassembleerd met hoogwaardige componenten en is afgewerkt met een nieuwe, functionelere carrosserie, versierd met witte, gele en blauwe grafische details, geïnspireerd op het Zweedse erfgoed van het merk.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: TRIUMPH in 1997 - In juni 1997 zet Nick Sanders, 39 jaar oud, een nieuw wereldrecord op zijn naam door een reis om de wereld af te leggen in 31 dagen en 21 uur, rijdend op een Daytona 900. De reis voerde hem over vier continenten en besloeg 18.000 miles.
© 2000 - 2024 Motoroccasion