Nieuwsbrief:

ENERGICA  EVA RIBELLE - 2023

Garantie: Nee
10 Km
ROSSO CORSA TRICOLORE
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Algemene informatie
Modeljaar: 2016
Referentienummer: 0583

Technische informatie
Koppel: 222 Nm
Brandstofsoort: Elektrisch
Actieradius: 420 km
Transmissie: Automaat
Acceleratie (0-100): 2,8 s
Topsnelheid: 200 km/u
Accu: 22 kWh

Interieur
Bekleding: Stof

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Basis

Kies voor een Porsche Approved Occasion en ontvang tijdelijk een uitgebreide Porsche Approved Garantie van 24 maanden.

Elke gecertificeerde occasion in onze voorraad wordt geleverd met ten minste 12 maanden Porsche Approved Garantie en/of de bestaande garantie op een nieuwe Porsche. Om het voorjaar in te luiden ontvangt u tijdelijk bij aanschaf van een Porsche Approved Occasion, bij Porsche Centrum Eindhoven of Porsche Centrum Maastricht, een?uitgebreide Porsche Approved Garantie van 24 maanden.

Deze uitgebreide Porsche Approved Garantie loopt tot en met 30 april 2024. Bekijk ons ruime aanbod aan Porsche Approved Occasions en profiteer tijdelijk nog van dit exclusieve aanbod.

Geniet van elke kilometer
De Porsche Approved Garantie (beschikbaar voor voertuigen van niet meer dan 15 jaar oud en met een kilometerstand van niet meer dan 200.000 km) dekt alle onderdelen* van een Porsche en biedt hetzelfde serviceniveau als de fabrieksgarantie. U bent hierdoor dus betrouwbaar beschermt tegen onverwachte reparatiekosten.

En dankzij onze inbegrepen mobiliteitsgarantie, Porsche Assistance, is er altijd hulp in de buurt, waar u ook bent.
?
Direct uit voorraad leverbaar
Onze Porsche Approved Occasions zijn direct uit voorraad leverbaar. Wilt u meer informatie over een van onze modellen of over de Porsche Approved Garantie? Neem dan contact op met een van onze Verkoop Adviseurs.

U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom. Wij kijken uit naar uw komst!

Porsche Centrum Eindhoven
Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht vormen samen de offici?le Porsche dealerorganisatie voor het zuiden van Nederland. Porsche Centrum Eindhoven bestaat al sinds de jaren ?80 en is sinds die tijd uitgegroeid tot een begrip in de Porsche wereld en een gekend clubhuis voor Porsche liefhebbers. In de showroom te Oirschot bent u van harte welkom om de nieuwste Porsche modellen te ervaren en ons uitgebreide aanbod aan Porsche Approved Occasions te bekijken. Onze uiterst ervaren werkplaats is d? plek voor reparatie en onderhoud van elke Porsche, van jong tot klassiek. Porsche Centrum Eindhoven is tevens officieel Porsche Classic Partner. Wij kijken van harte uit naar uw bezoek. ?

Porsche Centrum Eindhoven is onderdeel van PGZ ??www.pgz.nl

Aan de in deze advertentie getoonde informatie en prijzen kunnen op geen enkele wijze rechten ontleend worden en al het getoonde is onder voorbehoud van type- en/of (digitale) weergavefouten. Neem bij de twijfel over de juistheid van een advertentie altijd contact op met een verkoopadviseur van PGZ B.V.
Opties en Accessoires:
Anti Blokkeer Systeem, Anti doorSlip Regeling, cruise control, handvatverwarming




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Energica Brabant
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HONDA in 1968 - In 1968 stopt men met de productie van de CB72 en CB77 en produceert men een nieuwe lijn met SOHC twins met vijf versnellingen genaamd CB250 en CB350. Deze CB 350 was in staat om toch een respectabele 169,6 km/uur te klokken. Op de Tokyo Show van 1968 liet Honda een concept zien, na maanden van onafgebroken geruchten en verwarmingsbuisverhalen, het baanbrekende model dat voorgoed de motorwereld deed veranderen. Een 750 cc motorfiets met vier cilinders en een remschijf voor deed een nieuw woord ontstaan: 'superbike'. The CB750F Four was de grootste motorfiets uit Japan op dat moment, bevestigend dat een motorfiets met uitzonderlijke prestaties ook een betrouwbare motor kan zijn.
© 2000 - 2024 Motoroccasion