Nieuwsbrief:

ENERGICA  EVA - 2018

Garantie: Ja
9903 Km
Titan Grey
energica - eva
energica - eva
energica - eva
energica - eva
energica - eva
energica - eva
energica - eva
energica - eva
energica - eva
energica - eva
energica - eva
energica - eva
energica - eva
energica - eva
energica - eva
energica - eva
energica - eva
energica - eva
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Vers ingeruilde Energica Eva met standaard snelladen, scherm, koffers en mooie carbon delen.

Uiteraard wordt deze motor door ons afgeleverd met een de nieuwste firmware en de 10.000 km service.
 • Energica Eva
  De eenvoudige hanteerbaarheid van de rebelse Energica Eva stelt de bestuurder in staat om het grote vermogen van de motorfiets te temmen. Daardoor is hij geschikt voor de stedelijke jungle en daarbuiten. De Energica Eva heeft een oliegekoelde synchrone permanente magneetmotor met een vermogen van 80kW (ca. 109 pk) en een koppel van 180 Nm. De elektrische streetfighter heeft een rijbereik van maximaal 200 km (ECO-modus) en bereikt in de Sportmodus een topsnelheid van 200 km/h. Eva’s accucontrollers, omvormer, acculader en ABS worden continu gemonitord en beheerd door een geavanceerde Vehicle Control Unit, net als bij de Energica Ego. De Energica Eva heeft geen koppeling en versnellingen. Alles wordt bediend door het ride-by-wire systeem, waardoor u het door de motor geleverde koppel tijdens het accelereren en het regeneratieve koppel tijdens het afremmen (motorrem) kunt doseren. De Energica Eva heeft geen koppeling en versnellingen. Alles wordt bediend door het ride-by-wire systeem, waardoor u het door de motor geleverde koppel tijdens het accelereren en het regeneratieve koppel tijdens het afremmen (motorrem) kunt doseren. De streetfighter kan worden opgeladen bij de oplaadpunten of gewoon thuis. De Energica Eva is de enige elektrische streetfighter ter wereld met een geïntegreerd snellaadsysteem

 • Prestaties.
  De elektromotor heeft continue 80 kW en heeft 180 Nm.

  Rijmodi
  Er zijn 4 instelbare motormappings;
  * Eco
  * Regen
  * Standaard
  * Sport

  Regeneratie
  De motor heeft een instelbare motorrem of regeneratie. De opgewekte energie wordt teruggevoerd naar accupakket. De volgende modi zijn aanwezig:
  * Off
  * Low
  * Medium
  * High

  Parkassistent
  Via de startknop is eenvoudig de parkassistance te activeren, hiermee manouvreer je eenvoudige de motor met aangepaste snelheid voor een achteruit. Je bepaald met de gashandel de snelheid.
  * R (Achteruit, max 2,4 km/u)
  * F (Voorwaarts, max 2,4 km/h
   
 • Laden
  Deze motor kan thuis aan een stopcontact geladen worden. Ook kan deze motor aan publiek laadpalen geladen worden. Het DC Snelladen is standaard op elke Energica aanwezig.

  Thuisladen
  Voor het thuisladen ben je de meegeleverde thuislaadkabel nodig. Deze kabel heeft een normale stekker voor thuis en de type 2 (Mennekes) aansluiting die in de motor gestoken word

  Publiek of AC Laden
  De motor is geschikt voor het laden aan publieke laadpunten met een laadkabel. De laadkabel moet aan beide zijde voorzien zijn van een type 2 aansluiting. Dit zijn dezelfde kabels die ook door auto's gebruikt worden.

  Snelladen
  Deze motor ondersteunt DC snelladen, via CCS. De standaard voor snelladen die ook door elektrische auto's gebruikt wordt.
  De kabels hangen bij de snelladers aan de laappalen en hiermee kan je met 6,7 km per minuut laden. Dat komt neer op 400 km/u!
   
 • Actieradius
  De actieradius is altijd afhankelijk van diverse factoren. Op de snelweg is actieradius lager dan in de stad. Ook het weer (wind en temperatuur) hebben invloed op de actieradius. Om grote afstanden af te leggen is de combinatie van actieradius en laadsnelhied belangrijk.

  Deze motor heeft bij normaal gebruik een actieradius tot:
  * 200 km in de stad
  * 100 km op de snelweg
  * 150 km buitenstedelijk
   
 • Over Electric Motorcycles.
  Bij motoren die aan een laadpaal kunnen laden krijgen je van ons een gratis laadpas.

  Als onze prijzen zijn inclusief te naam stellen en de motoren worden nagekeken voor aflevering.

  Voor vragen kun je ons bereiken via mail op info@electricmotorcycles.nl of via de telefoon +31854016222


  Eerst kennis maken met een motor voordat je er één koopt? Huur dan een motor bij ons.

  Wij verkopen regelmatig ook 2e hands motoren van de merken, Brammo, Energica, Johammer, Zero Motorcycles, etc.

  Electric Motorcycles Nederland
  Gildeweg 17-F
  3771 NB Barneveld
  info@electricmotorcycles.nl
  www.electricmotorcycles.nl

  Prijs, druk en typefouten voorbehouden.

  Zoekterrmen: Brammo Empulse, Enertia, Energica Eva, Ego Ego+ EsseEsse9 EsseEsse9+ Eva Ribelle MotoE Zero Motorcycles SR SR/S SR/F DSR Black Forest FX FXS SR/S SR/F ZF14.4 Johammer Snelladen CCS Range Actieradius TryElectric

 • Corona / Covid-19 Maatregelen

  Ook wij worden geconfronteerd met beperkingen. Je bent welkom om een motor te komen bekijken en ook proef te rijden. Bij klachten vragen we je thuis te blijven voor jouw en onze veiligheid. Wel vragen we je een afspraak te maken.
 • Proefrit op Locatie
  Vind je onze lokatie in Barneveld te ver weg, of kun je om andere redenen niet naar ons toe komen? Indien gewenst komen we ook naar jou toe voor een proefrit met één van onze gebruikte motoren. 

  Hier vragen wij wel een vergoeding voor. Besluit je de motor daadwerkelijk te kopen krijg je dit als korting en kost het je dus niets extra. Wij vragen voor een proefrit (max 1 uur) op lokatie € 150,- (incl BTW) Uiteraard leggen we dan het opladen uit en de hoe de motor werkt.

  Voor ons is #Praticewhatyourpreach erg belangrijk en wij komen dan ook met een elektrische auto (Tesla Model X) met trailer of motordrager.
   

Opties en Accessoires:
ABS, Alarmverlichting, Carbon Achterspatbord, Carbon Batterycovers, Carbon Kettingrand, Carbon Voorspatbord, CCS Snelladen, In hoogte verstelbare ruit, Soft Lateral Luggage, Splashguard, Thuislaadkabel
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Electric Motorcycles Nederland
Ook van deze verkoper:
Uw zoekactie heeft geen resultaten opgeleverd.

Terug
Wist u dat: In de motortaal "Slippery Sam" betekent: Legendarische 750CC Triumph Trident racemotorfiets waarmee de t t op het Engelse eiland Man in de jaren 197I - I975 vijf maal achtereen werd gewonnen. Deze racemotorfiets kreeg de bijnaam Slippery Sam, omdat hij moeilijk te kloppen was. Slippery betekent moeilijk te pakken te krijgen. Sam sloeg op de motorfiets, niet op een persoon.
© 2000 - 2022 Motoroccasion